Dorogovs antiseptiske stimulator er nu i form af en salve. Den antiseptiske opløsning har allerede vist sig godt i lang tid. Han helbreder med succes forskellige sygdomme. Fraktion 2 er beregnet til både indendørs og udendørs brug. Den tredje fraktion anbefales kun til udendørs brug.

Lægemidlet i form af en opløsning er kendt af mange. Men det faktum, at det i dag producerer andre former, især salve, er ikke kendt for mange. Hvis det tidligere var til behandling af huden, var det nødvendigt at forberede salven selv, men nu er opgaven stærkt forenklet. Du kan købe færdige produkter.

Salve med ASD: hvilke sygdomme der behandles, egenskaber

Narkotika baseret på ASD 2 og 3 fraktion, der er lidt. Men de er effektive, fordi de har et bredt spektrum af handlinger. Salver med antiseptisk Dorogov effektivt til bekæmpelse af sådanne patologier:

  • dermatitis;
  • eksem;
  • psoriasis;
  • allergiske og inflammatoriske sygdomme i huden;
  • forbrændinger;
  • fistler;
  • nedskæringer;
  • svampesygdomme.

Da den aktive komponent af salver er ASIX-elixiren, har de antiinflammatoriske, analgetiske, antifungale, sårhelende, trofiske, antitumor-, antibakterielle og også antiseptiske egenskaber.

Anvendelsen af ​​formuleringer i form af salver bidrager til:

  • eliminering af den inflammatoriske proces
  • minimere smerte
  • hurtig sårrensning;
  • forebyggelse af ardannelse;
  • hurtig helbredelse af væv;
  • nærende, fugtgivende og hudblødgøring.

På grundlag af et antiseptisk stimulerende middel producerer de følgende lægemidler: Dorogovoy balsam, Alezan gel creme med miramistin, gel cremer, AySeDor målbalm, Aisid liposomal kosmetik.

Salve SDA: brugsanvisninger til mennesker

Hvis det tidligere var nødvendigt for behandling af patologier i huden at fremstille præparater baseret på antiseptisk stimulerende midler, er det i dag ikke nødvendigt. ASD er tilgængelig som en salve.

Lægemidlet har antimikrobielle, antiseptiske, antibakterielle, antiseptiske, regenererende og også antiinflammatoriske egenskaber.
ASD 3 10% i en bekvem salveform bidrager til:

  • ødelæggelsen af ​​den patogene mikroflora,
  • fjerne betændelse, kløe,
  • minimere smerte,
  • væv heling,
  • samt en hurtig opsving.

Værktøjet bruges til behandling af psoriasis, acne, trophic ulcer, dermatitis, eksem. Lægemidlet påføres dermisproblemer efter forbehandling. Efter en halv time vaskes resterene af med varmt vand og sæbe.

Producent - LLC Ukrvetbiofarma. Gennemsnitlig pris - 100 p.

Balsam Dorogovoi: sammensætning, brugsanvisning

Salven er effektiv til bekæmpelse af forskellige patologier i huden såvel som tumorformationer. Det bruges til behandling af fistler, sår, sår, dermatitis af forskellig oprindelse, phlegmon, abscesser.

Sammensætningen er udstyret med følgende bestanddele:

  • ASD 2, 3;
  • glycerol;
  • olivenolie;
  • kamille ekstrakt;
  • ricinusolie;
  • calendula ekstrakt.

Brugen af ​​Dorogovoi balsam bidrager til hurtig rengøring af såroverfladen, ødelæggelsen af ​​patogen mikroflora, accelerationen af ​​granuleringsprocesserne samt epithelisering af huden.

Lægemidlet påføres det berørte område 2-3 gange om dagen. Samtidig er det nødvendigt at indfange en sund hud. Dette vil medvirke til at forhindre spredning af den inflammatoriske proces yderligere. Varigheden af ​​det terapeutiske kursus er indtil fuldstændig opsving.

Du kan også bruge salveforbindinger. De er imprægneret med sammensætningen og påføres derefter på det berørte område. Forbindelsen skal fastgøres med et bandage.

I kampen mod abscesser, fistler, lange ikke-helbredende sår placeres sammensætningen i sårhulen, men først efter forbehandling og rensning af problemområdet fra purulent indhold.

Lægemidlet har ingen bivirkninger, såvel som kontraindikationer. Den eneste sammensætning anbefales ikke til personer med tilstedeværelse af individuel intolerance over for komponenterne.

Producenten af ​​lægemidlet - Agrovetzetchita NBC (Rusland). Den gennemsnitlige pris for salve - 345 rubler.

Medicinsk kosmetik Isis: Sådan appliceres

Aisida creme er effektiv mod atopisk dermatitis, eksem og psoriasis. Hjælper med at afhjælpe i bekæmpelsen af ​​tørhed i huden, skrælning, aldersrelaterede ændringer. Anvendelsen af ​​sammensætningen bidrager til undertrykkelsen af ​​patogen mikroflora, eliminering af inflammation, brænding såvel som smerte.

Værktøjet hjælper med helbredelse af dermis, hydrering og ernæring, behandling af allergier.
Ud over ASD 3 F-fløden er den udstyret med lindolie-ekstrakt, glycerin, burdockolie, lipofolk, olivenolie samt kinesisk lavendel og citrongræsolier.

Værktøjet påføres med lette massagebevægelser til problemområder i huden efter dets forbehandling.

Producent af liposomal kosmetik - NEC Agrovetzashchita. Den gennemsnitlige pris på fløden er 500 rubler.

ICeDora - et middel til behandling og forebyggelse af hudsygdomme

Værktøjet har antiseptiske, regenererende, anti-inflammatoriske, antipruritiske, antibakterielle egenskaber. Det er meget udbredt i dermatologisk og kosmetisk praksis.

Brug af gelen bidrager til:

  • normalisering af trofismen af ​​alle lag af huden;
  • regenerering af epidermale celler;
  • Bekæmpelse af tørhed, skrælning og stramning af en derma;
  • udglatning rynker;
  • eliminering af inflammatoriske processer.

Værktøjet er effektivt til bekæmpelse af psoriasis, sår, sår, dermatose og eksem. Ud over ASD 2, 3 er sammensætningen udstyret med: soja lecithin, alkoholholdige ekstrakter af nælde og kløver, carbopol, æteriske olier af bergamot, fyr, cedertræ, carbamid, olier (mælk Thistle, oliven, ricinus, burdock).

Narkotika baseret på ASD - sikkert og effektivt. De har ingen kontraindikationer, såvel som bivirkninger, og har stadig et bredt spektrum af handlinger. Anmeldelser af personer, der brugte en bestemt salve, er en bekræftelse af sammensætningens effektivitet.

anmeldelser

Irina, 34 år gammel. Jeg lærte først om Isis året før sidst. Jeg var gravid, jeg ville virkelig have en ananas. Nå, spiste og som en bonus - en allergi. Der var hududslæt, kløe, to dage blev rød. Mor bragte mig en fløde med ASD. Det var min frelse, da næsten alle allergiske salver er kontraindiceret under graviditeten. Ved den tredje dag var manifestationerne af en allergisk reaktion helt forsvundet. Lægemidlet er fremragende, effektivt og stadig billigt. Mine anbefalinger.

Valentin, 39 år gammel. Jeg har psoriasis. Under eksacerbationer tidligere anvendte lægemidler, som lægen foreskrev. For to år siden lærte jeg om ASD-løsningen. Så læste han, at der stadig er en salve. Hvad jeg vil sige, jeg brugte ASD-2 indeni, plus jeg smurt huden med en ASD salve. Resultatet var tilfreds med mig og overrasket. Den generelle tilstand, såvel som tilstanden af ​​huden, er forbedret signifikant, og til tider hurtigere end efter anvendelse af salver, som lægen foreskrev. Et godt, billigt stof, der virkelig virker.

Fællesskabet dedikeret

Center for Komplementær Medicin Tatiana Chernetsky

ASD Dorogova - Top Secret

Mere end 50 år eksisterer stoffet ASD efter dets skabers død. Der er en stille. Det er ikke som ham. I medicin er anvendelsen af ​​ASD ikke tilskyndet, men med patientens kategoriske krav og er ikke forbudt. De fleste læger har ikke engang hørt om ham...

Om livet for skaberen af ​​stoffet fra minderne af enken Zoya Ivanovna Deryabina og hendes yngre datter Olga Alekseevna Dorogova.

Aleksey Vlasovich Dorogov blev født i 1909 i landsbyen Khmeinka i Saratov-regionen til en stor bondefamilie. Hvis du tror på familietraditionen, sammen med den russiske zigensk blod, flydede i Dorogovs blodårer... Alexes mor var en landsby jordemoder, brugte urter i medicinsk praksis, hun vidste mange sammensværgelser. Det lader til, at sønnen arvede en interesse for medicin fra hende.

En begavet og vedholdende landkind bygger sin egen skæbne - han modtager et veterinæruddannelse, graduates fra postgraduate school og bliver en medarbejder hos Allion Union Institute of Experimental Veterinary Medicine (VIEV)

Top hemmelighed

Krigen er ikke afsluttet endnu, og All-Union Institut for eksperimentel Veterinærmedicin modtog en tophemmelig ordre fra selve "toppen": Oprett et kortvarigt beskyttelsesværktøj til mennesker og dyr på kortest mulig tid, ligesom en eliksir i liv i ekstreme situationer, krige. Der lægges særlig vægt på beskyttelse mod radioaktive masseødelæggelsesvåben. Undersøgelser blev udført under overskriften "top secret" og blev personligt overvåget af Beria.

Lægemidlet bør ikke kun øge kroppens immunitet betydeligt, men også være billig, ikke mangelfuld. En sådan stiv ramme ramte mange forskere.

Succes er kun faldet til partiet af All-Union Institut for Eksperimentel Veterinærmedicin (VIEV), nemlig laboratoriet under ledelse af AV Dorogov, Veterinærkandidat.

Arbejdet med ideen tog form af en lidenskabelig, inspireret, obsessiv handling. Han var tabt i laboratoriet, dag og nat, mistede tæller af uger. Han blev ledet af intuition og en enorm mængde allerede opsamlet viden, de mest fantastiske gæt. Eksperimenterne fulgte eksperimenterne, og med hver kom tilliden til, at stien var ret.

Hvad er SDA

Luck blev bragt af en ukonventionel tilgang til at løse problemet og Alexei Dorogovs eksperimentelle talent. Den unge videnskabsmand, inspireret af sin mors helbredende praksis, faldt ind i opskrifterne af antikviteternes magikere og studerede deres metoder til at lave "mirakuløse" drikker.

Sorcerere og fortunetellers behandlede ret jordiske sygdomme ved hjælp af en opskrift på et magisk bryg:... frøben, hjertet af en løve, en levende skorpion, en ørnevinge... og lykkedes.

"Døden blev dræbt ved døden..." - denne sætning fra vejens skrifter elskede at gentage og udviklede sit "levende vand". Princippet om lægemidlet er simpelt, som alle geniale.

Drug ASD - Dorogovs antiseptiske stimulator - er et produkt af tør destillation af animalske væv (kød og benmel). Under sublimering deles organiske stoffer - proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, nukleinsyrer - gradvist i komponenter med lav molekylvægt. Lad os kalde dem "primære elementer", da alle animalske organismer, herunder mennesker, er bygget fra dem. Han forsøgte forskellige stoffer til sit stof, men kom efterhånden til den konklusion, at det næsten ikke havde betydning, såvel som i gamle opskrifter, var det ligegyldigt, hvad man skulle koge i en kedel for at få en eliksir.

Hvad kun gjorde veje, forarbejdning af stoffer: og læg dem i et trykkammer, og brændt og kogt ned mange dage. Og det viste sig, at han opnåede den stærkeste effekt ved at bruge et apparat, der meget ligner moonshine.

Den resulterende væske havde antiseptiske, stimulerende, sårhelende egenskaber og blev kaldt ASD (Dorogovs antiseptiske stimulator).

Den første eksperimentelle forsker blev syge heste, køer, smågrise. Data inspireret: stoffet handlede og meget effektivt - en stor procentdel af dyrene blev inddrevet. Pest, ringorm, hovede rot, skum, tarm og lungesygdomme. Eksem, dermatitis, scabies, microsporia og sår blev specielt godt og hurtigt behandlet - hvor procentdelen af ​​opsving var næsten absolut...

ASD perfekt restaureret huden, reguleret immunforsvaret, havde en positiv effekt på metaboliske processer og nervesystemet. Han har bestået kliniske forsøg i de mest prestigefyldte medicinske institutioner. Samtidig vidnede eksperter om effektiviteten i behandlingen af ​​astma, eksem og endda kræft. Alexei Dorogovs eliksir bringer i mange tilfælde bogstaveligt talt tilbage til livet mennesker, der er dømt til døden. Samtidig blev han næsten frataget uønskede bivirkninger, forårsagede ikke allergiske reaktioner og skade på fostret under graviditeten. Lægemidlet havde en enkelt ulempe: vedvarende, tung og fuldstændig lugt.

Derefter lykkedes den første fraktion at blive opdelt i to andre, kaldet den anden og tredje ASD - 2 og ASD - 3 fraktioner.

Den tredje fraktion af SDA blev brugt (og bruges) kun til ekstern brug. På dyr ødelagde det hudparasitter, forskellige svampe, desinficerede sår og hjalp med forskellige hudpatologier - eksem, acne, dermatitis, trofusår, neurodermatitis og endda psoriasis. Tidligere, før opfindelsen af ​​ASD, reagerede sygdomme som psoriasis ikke på medicinsk behandling. Læger-dermatologer klæbte "bogstaveligt" til ASD og fik snart fremragende resultater i behandling af menneskelige hudsygdomme hos frivillige.

Den anden fraktion blev fortyndet med en vandholdig opløsning og anvendt til både ekstern og intern anvendelse. Fremragende resultater på dyr, ingen bivirkninger, øget effektivitet af behandlingen i kombination med andre lægemidler har forbløffet selv de mest ophidsede fejlpersoner. Parallelt er der udført adskillige undersøgelser af effektiviteten af ​​anvendelsen af ​​ASD-2 til behandling af patologier i forskellige systemer og organer.

Fra Dorogovs optegnelser:

Lebedeva P.D. 57 år gammel.

Hun havde været syg i 2 år med åreknuder i begge ben. Til sålen på begge ben - varicose ulcera. Derudover et stort sår på bagsiden. Patienten kunne ikke gå. Moskva professorer har erklæret, at de er hjælpeløse. Efter anvendelsen af ​​SDA-processen blev fuldført i løbet af 1 måned. Tilbage sår forsvandt uden brug af en komprimering, kun fra at tage stoffet inde. Mere end et år er gået. Der var ingen tilbagefald, patienten er ret sund og arbejder.

Nazarova T.D. 42 år.

På grund af en nedbrydning og efter infektiøs forgiftning er hævelse (mave, ben, hænder og ansigt) dannet over hele kroppen. Der var skarpe smerter, patienten kunne ikke gå. Efter at have drukket i 10 dage forsvandt ødemet, patienten blev genoprettet. Evseev N.K. 3 år. Drengen led af ørebetændelse i mere end et år (en komplikation af influenza). Hospital behandling virkede ikke. Efter påføring af et par dråber om 5 dage stoppede afløb fra ørerne. Drengen har ikke haft smerter i flere måneder.

Korobov R.A. 24 år.

Osteomyelitis af højre lår. Han blev behandlet med lægemidlet ASD 16 dage. Patienten blev afladet i en sund tilstand. Vishnevsky Institut...

Evseev N.K. 3 år.

Drengen led af ørebetændelse i mere end et år (en komplikation af influenza). Hospital behandling virkede ikke. Efter påføring af et par dråber om 5 dage stoppede afløb fra ørerne. Drengen har ikke haft smerter i flere måneder.

Fremragende resultater er blevet fundet i behandlingen af ​​bronchial astma, en sygdom sammen med psoriasis, for hvilken der på det tidspunkt ikke var nogen medicin.

ASD indførte ikke kun let alle kroppens metaboliske processer, men var også en immunmodulator. Trods alt stimulerede SDA ikke og undertrykte ikke immunsystemet. Han genoprettede den korrekte holdning hos de celler, der er involveret i reguleringen af ​​forskellige processer i kroppen. Og derved sikre korrekt drift af alle organer og systemer. Derfor understregede Dorogov altid, at stoffet opfundet af ham ikke virker på nogen mikrobe. Det påvirker den menneskelige krop, som selv ødelægger denne mikrobe, idet den har modtaget den nødvendige styrke og materiale til dette...

Avisen "Top Secret", 3/91, s. 2) - "... Det bioelektromagnetiske felt (fra DNA-molekyler, deres fragmenter osv.) Er dannet i ASD'en, som hjælper med at eliminere det mulige" energihul "på patienten og reducere de skadelige virkninger på mennesker geopathogene zoner. "

Behandlingskurserne for ASD førte til normalisering af funktionerne i de nervøse, endokrine, immun og andre systemer. ASD med succes hærdede åreknuder, og med langvarig brug øgede det elasticiteten af ​​huden og vævene, foryngende virkende på kroppen.

I marts 1950 blev den "hemmelige" nakke fjernet, laboratoriet blev kendt som laboratoriet til vævsbehandling og ledede vejen... USSR's Pharmaceutical Committee i 1951 tillod brugen af ​​ASD til behandling af hudsygdomme hos mennesker. Den første overtrædelse i "medicinsk væg" blev brudt. År 1951 var glad for Dorogov.

Med de penge, der blev modtaget fra nogle medlemmer af politbyrået, byggede Dorogov et huslaboratorium og engagerede sig i storskalaundersøgelser af ASD og skabte på grundlag heraf et mere avanceret stof. Begyndet boom ASD. Han og hans skaber fik stor popularitet i Moskva blandt de syge og deres pårørende. For flacon ASD i køen stod for dage.

De dokumenter, der blev udstedt på instituttets tidspunkt, bemærkede "ekstremt stor økonomisk betydning, både inden for veterinærmedicin og folkesundhed." Anvendelsen af ​​lægemidlet SDA blev godkendt af Det Farmakologiske Institut for Sundhedsministeriet i Sovjetunionen Den 17. marts 1954 blev Dorogov givet opfindercertifikat for opfindelsen, og SDA blev optaget i Sovjetunionens statsregister over opfindelser. Det farmaceutiske udvalg accepterede lægemidlet til masseproduktion, og på kort tid blev det mestret af Akrihim-anlægget.

A. V. Dorogov skabte den såkaldte "biologiske bombe" - ASD F-1. Microdose af dette stof blev behandlet til næsten alle sygdomme, undtagen dem, der kun behandles ved kirurgi. Med det ville det være muligt at stoppe produktionen af ​​75 til 90% af alle eksisterende stoffer! En soldatfelt bevogtet Dorogov og hans laboratorium for vævsterapi, hvor de var hemmelige (kun I. V. Stalin og L. P Beria vidste)

Særligt effektiv ASD har vist sig i gynækologi. ASD-2 vellykket hærdet trichomoniasis, chlamydia, såvel som fibroma, myoma, livmodercancer, mastopati og brystkræft, samt normaliserede hormoner i den intime kugle. Alt dette gjorde det muligt for Dorogov at tage et afgørende skridt - at anvende løsningen af ​​ASD til oral administration til behandling af gynækologiske sygdomme.

Tager stoffet oralt accelereret helingsprocessen, reducerer forbruget af lægemidlet. Dette kunne ikke interessere specialister fra Institut for Gynækologi og Obstetrik. Hvad gav stoffet en "anden vind" (samt gav mulighed for at behandle dem "uofficielt" og den mandlige del af befolkningen). Patienter med prostatitis genvandt forholdsvis hurtigt, og sunde mennesker, der tog stoffet til profylaktiske formål, rensede på kort tid kroppen af ​​toksiner, forbedret metabolisme og øget vitalitet.

I april 1951 kom et brev fra en moldovansk landsby til CPSU's centralkomité (b): "I 9 år havde begge mine døtre tuberkulose, men intet hjalp. Så besluttede jeg at få dyrlægen Dorogovs medicin. Min ældste datter Nina blev behandlet i 9 måneder. Men da hun i apoteket ikke fandt noget i lungerne på røntgenstrålen (efter to store hulrum og foci), blev hun spurgt om det var muligt og hvordan hun blev behandlet, og hun svarede, svarede på forberedelsen: "Og du drak denne stinkende!" da Dorogov havde brug for en røntgenstråle, forårsagede det en klinisk bevægelse. Anmod om et billede - du kan ikke! Det er kun nødvendigt at tale med formanden for det akademiske råd! At tale Og det er også umuligt!... I en række positive tilfælde faldt dette stof sikkert som en bolt fra det blå til lægerne. Nå, hvad skal du gøre, nogle gange i livet må du give plads til dem, der står bag... Sandsynligvis kammerat. Stalin vil ikke lade denne sag dø, hvis det er nødvendigt. " Sandsynligvis stalin, som på det tidspunkt ikke følte det bedste, håbede også... Hvem ved? Men Dorogovsky-stoffet i disse år blev givet en grøn gade: opfinderne forstyrrede ikke, mine kolleger optrådte meget korrekt. Hvad med veje? Han, som tidligere, forsvandt hele dagen i laboratoriet, eksperimenterede, skrev anbefalinger til dyrlæger og læger, behandlede alle dem, der henvendte sig til ham. Og de gik langs retningskiltene "Til Dorogov" gennem Kuzminsky Park...

Ifølge de personlige instrukser fra Kreml-lederne blev der foretaget forskning på fanger. Først og fremmest blev ASD brugt til forebyggelse og behandling af tuberkulose. Dødeligheden faldt flere gange. Resultaterne var svimlende - de fleste lægemidler var ikke længere nødvendige.

For nylig blev en rapport fra L.P. fundet i et af NKVD's arkiver. Beria til I. V. Stalin. Det siger:

"... på grund af det faktum, at den officielle medicinske brug af stoffet opfundet af professor A. Dorogov uundgåeligt

- vil føre til en reduktion af behandlingsvarigheden for de fleste sygdomme og som følge af dette til en reduktion i antallet af medicinsk personale og til et fald i industriproduktionen fra mange lægemidler

- vil øge den gennemsnitlige levealder for den handicappede befolkning i Sovjetunionen med i gennemsnit 15-20 år, hvilket vil medføre urimelige belastninger på pensions- og boligfondenes

Jeg foreslår at overføre lægemidlerne ASD F-1, ASD F-2 og ASD F-3 til kategorien veterinærmedicin... "

Og Stalins beslutning: "Jeg BEKRÆFTER"

I 1957 forsøgte forskeren at bryde gennem mirakelmedicin. ved hjælp af sine mange forbindelser med mange medlemmer af CPSU's centralkomités politibureau. Men forskernes talrige forsøg sluttede sig i fiasko.

Siden 1955 begyndte den åbne forfølgelse af Dorogov. Her er kun to dokumenter, hvorfra det bliver klart, hvad forskeren og hans familie måtte udholde. "Fra erklæringen til den regionale komité for fagforeningen for arbejdstagere og ansatte i landbruget, 14. juli 1955. I april 1955 blev undervæsenet af vævsterapi-laboratoriet, som jeg ledede, opløst, personale på 15 personer fordelt på regissørens rækkefølge til andre laboratorier. Emne fjernet fra instituttets generelle plan. Samtidig udførte de intensiveret provokerende propaganda i utilstrækkeligheden af ​​mine præparater til terapeutiske formål. Af direktørens ordre blev værkstedet til produktion af SDA forklædt under dække af dets uegnethed med hensyn til brandslukning. Direktør for Institut Professor Leonov udnyttede mit fravær fra arbejdet fra 19-25 april 1955 på grund af sygdom, og udstedte en ordre om at afskedige mig fra mit job, på trods af at jeg har en sygdom blev leveret af nyhedsbreve... Jeg beder den regionale komité af fagforening hjælpe mig med at komme sig på arbejdet og genoprette vævsterapi laboratoriet som ulovligt opløst, og dermed overtræder regeringens beslutning fra marts 1950, underskrevet af kammerat. Stalin...

Til anklageren af ​​RSFSR, den 28. maj 1957. Jeg søgte min lejlighed i fem timer. Alt var rummaged: garderobeskabe, kufferter, grundigt søgt selv på steder, hvor baby tøj blev opbevaret. Som følge af denne søgning blev de penge, der tilhørte mig og min kone, armbåndsure, samt en lille mængde af det stof, som jeg brugte, som blev opfundet og patenteret af mig, beslaglagt. Undersøgelsen varede i to måneder og er nu forbi. Jeg blev anklaget i henhold til artikel 180. Nu blev det klart for mig, hvad der var årsagen til beskyldningen: mine naboer skrev en klage imod mig, at Art. videnskabelig. medarbejder Dorogov A.V. hun forbereder en SDA hjemme og accepterer også smitsomme patienter... Hvad er det, hvorfor hader denne gruppe af konservative forskere mig så slemt? Jeg har trods alt arbejdet sammen med dem i 23 år... Folk, der bruger min medicin, klager ikke over lugten. Det gør det også latterligt: ​​min nabo professors koner, der mærker lugten kommer fra vandingsområderne med en god vind, konkluderer med det samme, at Dorogov driver medikamentet. Som en anklagemyndighed, uden at tænke over, hvor offensiv mig er, er en sådan søgning, som i sin natur gælder for alvorlige kriminelle... "

Fem måneder senere var Dorogov væk. Ifølge øjenvidner døde han under mystiske omstændigheder. Han døde nær porten af ​​hans hjem i Moskva-regionen... Men hvad enten det var så eller ej - ingen behandlede officielt dødsårsagen. Dorogov blev afskrevet, som var hans opfindelse...

Opfindelsen af ​​opfindelsen i dag

Heldigvis beskæftige Dorogova ikke tabt så mange værdifulde opfindelser og i dag skæbne af lægemidlet i hænderne på opfinderens datter, kandidat for lægevidenskab, læge-immunolog Olga Dorogova.

Uddrag af en samtale med hende er anført nedenfor:

- Hvor relevant er SDA i dag?

- I dag, hvor miljøforholdene er knap kompatible med liv og niveau sundheden for mennesker overalt falder, og bred, og er ikke altid berettiget, brug af lægemidler, såsom antibiotika, hormoner, antidepressiva rejser spørgsmål om den fremtidige generationers sundhed, øget haster erhverve kontrolmetoder kroppens funktionelle tilstand med henblik på rehabilitering, forebyggelse og behandling.

I 1998 blev en ny metode til adaptiv terapi patenteret i medicin. Det er relevant i veterinærmedicin. Denne metode har til formål at genoprette kroppens tilpasningssystemer. ASD er et universelt adaptogen.

- De skriver, at dette er et unikt stof. Så hvad er dets unikke?

- Det unikke ligger i, at det gennemføres på alle niveauer af tilpasning: de centrale og vegetative nervesystemer, immun- og endokrine systemer, de perifere vævsbarrierer - antioxidant, antitoksisk, enzymatisk. Dette er mere lovende i forhold til forsøg på at påvirke individuelle forbindelser i kæden af ​​lidelser, som udvikler sig i kroppen i en hvilken som helst sygdom.

- ASD refererer til vævspræparater. Men har han nogen forskelle fra andre lignende stoffer?

- Ifølge dybden af ​​spaltning af proteinkonstruktioner under fremstillingen af ​​lægemidlet er der ikke sådan ASD. En gang i mave-tarmkanalen er den ikke udsat for fordøjelsesenzymer og udnyttes fuldt ud af kroppen i den form, den går ind i. Derfor anvendes ASD oralt (gennem munden), hvilket i høj grad forenkler proceduren for dets anvendelse, og de fleste vævspræparater administreres kun parenteralt. Det er umuligt at ikke nævne de temmelig mange kontraindikationer af de fleste vævspræparater, mens SDA praktisk taget ikke har dem. Det besidder ikke specifikke og individuelle specificitet, antigeniske egenskaber.

- Hvordan startede produktionen?

- I første omgang blev lægemidlet lavet i små mængder i faderens laboratorium. Siden 1953 blev industriel produktion etableret på Akrikhin Chemical Pharmaceutical Plant. Siden 1955 er den blevet fremstillet på Gusevsky Creolin Plant. I 1965 blev produktionen overført til Kashintsevskaya og Armavir biofaktorer.

- Som jeg forstår, var opgaven at genoplive den tidligere kvalitet af stoffet. Så hvad blev der opnået?

- Dette store arbejde sluttede med oprettelsen af ​​en ny produktion. Nye tekniske betingelser, moderne metoder til kvalitetskontrol er blevet udviklet og godkendt. Der er udført dybtgående undersøgelser af præparatets sammensætning og den kemiske sammensætning af dets aktive stoffer er blevet bestemt. Mange års arbejde sluttede med oprettelsen af ​​et kvalitetsprodukt svarende til prototypen. Efter at have modtaget de første bobler i mine hænder var jeg meget tilfreds, fordi den svarede til SDA, jeg havde kendt siden barndommen.

- Så som forbruger kan dette stof ikke være tvivlsomt?

- Selvfølgelig, fordi Areal Medical kun i produktionen af ​​ASD 000 kun bruger højkvalitetsråvarer af animalsk oprindelse. svarende til GOST. Desuden frigør yderligere rengøring lægemidlet fra ammoniak og syrer, som kan forårsage betændelse og endda vævsnekrose.

- Olga Alekseevna, er der nogen tilbagemelding om det genoplivede stof?

- Ja, det har naturligvis været brugt i mere end et år, og der er mange positive anmeldelser fra de mennesker, som han virkelig hjalp. Og hvis dyr kunne tale, ville de også udtrykke min taknemmelighed på grund af forskning og praktisk erfaring har givet positive resultater i forebyggelse og behandling af bronkitis, gastroenteritis, dyspepsi, degenerative tilstande, bluetongue lungebetændelse af svin, vaginitis og endometritis hos køer, trichomoniasis dyr. ASD stimulerer væksten og udviklingen af ​​kalve, smågrise og kyllinger. Samtidig kan produkterne anvendes til konsum uden begrænsninger.

- Hvor forenlig er det antiseptiske stimulerende middel med andre lægemidler?

- Det er let kombineret med andre metoder og midler til indflydelse på kroppen, fra traditionel til folkemusik.

- Er der andre lægemidler baseret på ASD?

- Ja, en række gel cremer og målbalsamme "AySeDora" er allerede blevet oprettet og er meget udbredt til behandling og forebyggelse af dermatitis og dermatose hos forskellige ætiologier.

Med specialister fra 000 Areal Medical udfører vi yderligere forskning og udvikling af nye lægemidler baseret på SDA.

Under kontrakten mellem selskabet "Invistra" og Olga Alekseevna Dorogova blev Balsam med ASD oprettet

Anbefalet: Til forebyggelse af inflammatoriske sygdomme

med komplikationer efter kirurgi og skader af forskellig oprindelse
til forebyggelse af bakterielle og inflammatoriske hudsygdomme med infiltration, kløe, suppuration og erosion (dermatitis, svampelæsioner, erosion osv.)
inden påføring af gipsstøbning eller anden fastgørelses- eller trykforbindelse
som regelmæssig behandling, når du går i gang
under osteosyntese ved hjælp af Ilizarov apparatet.

Anmeldelser af ASD Dorogov
Hvis du har brugt dette lægemiddel, vil vi være taknemmelige, hvis du giver din feedback om SDA-2 fraktionen i kommentarfeltet - din oplevelse kan være meget nyttig for mange af vores læsere. Velsigne dig!

Forum for store forældre

. og dem, der ønsker at være med i vores rækker

Medicin til os ⇒ Antiseptisk biostimulator Dorogova

Budskabet til Bersvet "30. april 2015, 00:11

Besked fra Michelle »30. april 2015 08:51

Besked Sonata »30. april 2015, 18:59

Meddelelse fra Irik »Nov 19 2015, 00:37

Budskabet i Firenze "22. november 2015, 01:19

Meddelelse fra Michel "22. november 2015, 11:49

Meddelelsen fra Arina Rodionovna »Nov 22, 2015, 15:26

Message valek »Nov 22 2015, 18:57

Meddelelsen fra Arina Rodionovna "23. november 2015, 02:22

Besked fra Michelle »23. november 2015, 09:20

Meddelelse LElenA »23. november 2015, 09:48

Besked lyudmilka »Nov 28 2015, 12:26

Meddelelsesoxid »11. april 2016, 11:42

Antiseptisk ASD 2 - anmeldelser

Negative anmeldelser

Advarsel! Inden du bruger medicin, konsultere en specialist!

  • Profanation af et godt stof

Gutterne forvirrede et meget godt lægemiddel-ASD-2. Ja, mere bekvem emballage. Men det virker ikke i øvrigt kun værre. Og da, fordi der ikke er nogen risiko, er svaret en - lad mig være alene en borger, det er lekatstvo for dyr. Jeg drak Armavir, forbedrede tilstanden af ​​mave-tarmkanalen dramatisk og fremkaldte livskraft, forbedret immunitet. Og tværtimod, fra Sergiev-Posad, syntes halsbrand og hovedpine.

Advarsel! Inden du bruger medicin, konsultere en specialist!

  • Patientens tilstand er blevet forværret.

Vi forsøgte ASD Fraction2 med metastase til leveren, tilstanden forværres meget, vi stoppede med at tage det flere gange, og vi startede igen og endelig besluttede ikke at tage det. Det blev meget dårligt for hende. Så snart du holder op med at tage tilstanden stabiliseres. Jeg skrev det faktisk for dem, der ligesom mig, søger et "levende" eksempel på kræft før brug.

Jeg kan huske min bedstemor så. Hun havde kræft. Hunden fik nyresvigt der. De er ikke længere hos os. Konklusion - forgæves torterede de sig selv og sig selv.

Problemer med immunsystemet, pollenallergi og ikke kun hyppige forkølelser, andre lækkerier med svag immunitet. Han begyndte at drikke "medicinen" i måneden, hvor jeg føler mig bedst i forhold til andre måneder. Efter at have begyndt at modtage forbedringer, følte de sig ikke. Men følte forringelsen. Nasty ting begyndte at komme ud (på grund af et fald i immunitet), som ikke var seks eller syv år gammel. Der er sår i munden. Efter den første uge var jeg bange, besluttede jeg at afslutte, men så troede jeg, at det måske var det samme. Tre dage pause og startede på en ny og gik igen med dårlige symptomer. Generelt kastede disse ting. Sådanne smågrise som en duft, smag du vil ikke fange mig. Jeg håbede på en panacea - nu sidder jeg her og bekymrer mig over, om det ikke har skadet de organer, der var sunde på det tidspunkt, de begyndte at tage denne infektion.

Jeg kigger efter anmeldelser kun positive - jeg besluttede at slippe det dybere. På et forum læste han, at produktionsteknologien i dette flygtige stof indikerer tilstedeværelsen i slutproduktet af acetone og andre stoffer, som er skadelige for mennesker.

I den tematiske afdeling i VKontakte fandt en anden anmeldelse. Ikke engang en anmeldelse, men pigen spurgte om Ass-2 kunne provokere Quinckes hævelse. Jeg søgte yderligere beskeder fra hende - det blev interessant, hvordan sagen sluttede. Ikke fundet Jeg gik til sin side, og der blev i mindre end en måned udgivet meddelelser, som "husk, elsk, sørg".

Også fundet to anmeldelser, at selv i dyr, er praksis med at tage dette lægemiddel ikke almindeligt.

Men ikke alt er så dårligt. Der er et plus fra dette stof. Mens mentalt forbereder sig til modtagelse og faktisk tog stoffet lærte sig selv at drikke rigeligt med vand. Jeg håber, at denne vane vil fortsætte og blokere den skade, der forårsages af stoffet selv.

Jeg beklager, at jeg faldt for det. Alt opsving!

Neutrale anmeldelser

  • duften
  • kontraindiceret i forbindelse med nitrosorbitol.

som veterinærlægemidlet tog producenten - Armavir. F-ku, til denne hunde. I en ung alder blev han plaget af allergier. bumser på kroppen fra mad, gennemblødt hætteglasset med en nål med en sprøjte, jeg fik 1 ml, fortyndet lidt og smurt pustlerne, passerede og inden i lodde jeg 1 ml hver (hund ca. 1 kg). ASD2 er et kraftfuldt adaptogen, der hjælper kroppen med at bekæmpe infektion med egne ressourcer.

Hunden prishchiki vokset op væk, jeg tror, ​​hjalp ASD 2 selvom brugt løbet af 2 uger.

Jeg behandler selv min hals med en ASD2-gurgle. På samme tid klemmer jeg min næse, så der ikke er lugte. Af den måde, hvis du drypper ind i stærk te, er der næsten ingen lugt. Undervejs er det nødvendigt at være opmærksom på behovet for nøjagtighed - ikke at åbne korken, men at gennembore den med en nål og om nødvendigt at hente den ud af køleskabet og lægge på en sprøjte for at tage den nødvendige mængde milliliter. Opbevares i køleskabet.

Efter brug skal sprøjten vaskes separat i vasken fra opvasken, alt dette, så der ikke er nogen lugt, hvorfor forkæle indtryk af et godt præparat

Lugtfri i det rensede produkt, som jeg læser, forsvinder alle de nyttige kvaliteter. Generelt tror jeg, at stoffet er koncentreret, derfor er det nødvendigt at fortynde det i vand (og så hæld i det mindste næsen i kapslerne) for ikke at skade dig selv for ikke at overskride doserne og tage det med 3-4 dråber fortyndet med vand eller te! maksimalt 2 gange om dagen for at se om der er allergier og andre bivirkninger. Det anbefaler stærkt en sund livsstil.

Praavda Jeg synes, det er ikke et panacea, og i tilfælde af alvorlige sygdomme er det nødvendigt at konsultere en doktor, og det er muligt at anvende ASD2 som et profylaktisk middel som vitaminer. LÆGEMIDLER OG FACILITET har været langt fremme. Men det er kun min mening at dømme efter min ydmyge oplevelse. Samtidig læste jeg om effektiviteten af ​​lægemidlet i efterkrigsårene til behandling af sygdomme, der var fælles for mennesker og dyr, og ved behandling af mennesker i krigsårene reddede ASD2 dem fra gangre og stivkrampe, hvilket accelererede behandlingen af ​​sår og forbrændinger dramatisk.

Hvem var interesseret i ASD2 også læse LES (nr. 20 i 2000) blev der udgivet et materiale om professor N. N. Aleutian fra Arkhangelsk "Antiseptisk stimulator Dorogov - en universel eliksir fra det XX århundrede"

Jeg vil også anbefale: For regelmæssig rensning af kroppen, også læs om engelsk salt (magnesia), absorberer alt intestinal snavs, afføringsmiddel, hjælper med forkølelse og parasitter (der er kontraindikationer, graviditet og ANDRE KONTRAINDIKATIONER - læs selv), at drikke engelsk salt er også svært som iASD2 (kompleks smag).

ASD-2 er et veterinærlægemiddel. Det blev opfundet af professor Dorogov, for det andet hedder Dorogov fraktion. Ud over ASD-2 er der også ASD-3 (mindre oprenset) til ekstern brug. ASD-2 anvendes aktivt til behandling af forskellige sygdomme.

I min praksis husker jeg, at klienter kom og købte ASD-2 til behandling af kræft og tumorer, diabetes, hypertension og allergiske reaktioner. Det er nødvendigt at anvende ASD-2 omhyggeligt, for hver enkelt sag er der egne ordninger. Inden du bruger lægemidlet, skal du læse omhyggeligt vejledningen, kontraindikationerne og doserne.

Lugten af ​​ASD-2 er forfærdelig, men hvis du vælger at drikke, skal du udånde stærkt, holde næsen og hurtigt drikke og ikke lugte stoffet. Jeg forsøgte ikke at smage, men de siger at intet behageligt. Det er bedre at tage en tom mave og ikke langt fra vasken, i hvilket tilfælde.

ASD-2 og ASD-3 sælges sædvanligvis frit i enhver dyrebutik og i veterinærklinik. Så hvis det er nødvendigt, kan de findes.

  • ikke dyrt
  • en flaske på 100 ml vil vare i lang tid

Jeg kæmper med dermatitis i mange år, jeg forsøger ALT! Alle mine familiemedlemmer kender til det, og derfor fortæller de mig også, om de er der, at de finder ud af behandlingen af ​​dermatitis.

Min mor fandt et sted bogen, og der var skrevet om behandling af sygdomme i SDA-fraktionerne. Hvad er det jeg ikke vidste og mor også. Nå som internettet for at hjælpe os. Jeg læser oplysningerne. Det viste sig, at ASD er en antiseptisk stimulator af Dorogov. Det er opdelt i fraktioner - 2 og 3 (jeg læser noget selv om fraktion 1, men jeg har ingen anelse om, at det eksisterer i det virkelige liv). Disse fraktioner blev oprindeligt fremstillet af frøer (åh, rædsel !!)) og senere fra kød- og benmel. Den således fremstillede væske havde antiseptiske, sårhelende og stimulerende egenskaber. Og generelt, hvis du tror på alt, der er skrevet om disse fraktioner, så er det simpelthen en kur for alle sygdomme. På internettet er der meget information, som er interesseret i at læse.

Køb denne fraktion var ikke så let. Dette stof bruges ikke (officielt) til mennesker, men går som et veterinærlægemiddel. Det vil sige, at det er nødvendigt at søge det i veterinære apoteker. I vores landsby er der kun et veterinærapotek, og jeg ved ikke, om der er en SDA, jeg købte min, da jeg gik på ferie, det er ikke en storby, og der var ikke meget svært, for der er mange veterinære apoteker der.

Jeg købte fraktion 2 og fraktion 3.

Fraktion 2 går til intern brug og 3 kun til eksternt.

For hver sygdom anbefales dets egen dosis. Med min hudsygdom anbefales det at drikke 1 terning om morgenen på toeschak - det er ifølge min mors bog. Og da jeg også har meget information om denne fraktion på internettet, skubber jeg det igen, det viste sig, at der er flere ordninger til at tage hudsygdomme. Jeg valgte dette - om morgenen og om aftenen på tom mave, startende fra 0,5 kube og gradvist stigende til 1 terning. 5 dage at drikke og tre dage pause. Parallelt skal du bruge ASD 3 eksternt.

Selvfølgelig læser jeg, at fraktionen og smagen af ​​fraktionen er stadig den samme, men det tænkte jeg ikke på. Det anbefales ikke at åbne flasken selv, men at stikke med en nål fra en sprøjte og så ringe, så den ikke stinker til hele lejligheden. Så det gjorde jeg.

Som anbefalet fortyndede jeg SDA i vand og drak det. Det var forfærdeligt. Dette er første gang jeg vil huske for evigt! Jeg ønskede straks, at det skulle komme tilbage. Muck - ikke formidle i ord. Som om nogen var døde og forfaldne. Jeg holdt næppe tilbage med gaggingstrømmen, jeg begyndte at drikke og have en snack på alt, der kom over min arm. Og i lang tid gav denne ubehagelige lugt og smag i min mund mig ikke hvile. Som folk drikker det, ved jeg ikke.

Efter denne hændelse tør jeg ikke gentage det i lang tid. Og så læste jeg meget klogt råd på et af fora) Fyld SDA'en i kapslerne tomme fra under medicin og drik som en pille. Så nu gør jeg det! Jeg købte den billigste medicin i kapsler i et apotek, hældte det ud og det er det. Allerede startede de næste fem dage.

Jeg må sige, at dermatitis ikke er bedre, alt det samme. Jeg kan heller ikke se nogen andre ændringer med hensyn til sundhed. Måske drikker jeg stadig bare lidt (med betegnelsen mener jeg). Så længe jeg fortsætter, ved jeg ikke, hvor meget der er nok for mig.

Med nogen ændring i sundhedstilstand på en positiv måde vil jeg afmelde)

Mange siger jo, at denne ting har en meget positiv effekt på immunsystemet. Jeg håber, at jeg ikke lider denne "stinker" for ingenting)

  • Meget effektiv
  • billig
  • solgt i almindelige veterinærapoteker
  • Modbydeligt stank
  • ubehagelig smag
  • ikke anerkendt af officiel medicin som et lægemiddel til mennesker

ASD fraktion 2 (antiseptisk = Dorogovs stimulator) er en mærkelig og modstridende medicin. Jeg blev fortalt om ham af en ven, der helbredes en meget alvorlig sår ved hjælp af denne duftende bjaki.

Da jeg på grund af stress havde haft en slags utrolige problemer med min immunitet, blev jeg overvundet af flere alvorlige sygdomme, herunder demodicose. Han blev helbredt, men det er meget svært at slippe af med Demodex for godt (de smerter de kender!). Og i flere år fortsatte dette kryds ved at komme tilbage en gang hvert par måneder og for at forstyrre min hud på mit ansigt og forårsage alvorlig lidelse.

Jeg besluttede at drikke SDA fraktion 2 i et svagt håb om at temme for evigt det recalcitrant tick. Jeg købte denne medicin på et veterinær apotek for 100 rubler per flaske, jeg begyndte at tage det i overensstemmelse med standardordningen.

Åh, rædsel. Hvad er denne væmmelige smag og farve af væsken. Først syntes det mig, at jeg ville starte et sind hurtigere end jeg ville helbrede demodicose fra at tage en SDC. Men nogle dage senere blev denne stank mindre mærkbar, jeg blev vant til at drikke medicin fra små beholdere, og jeg drak det med succes i henhold til ordningen udviklet af Dorogov, jeg drak i næsten to måneder.

Succesfuldt - fordi efter mange års smerte kan jeg prale: I to år har jeg ikke set næsten et tilbagefald af demodecosis. På alle!

Jeg tror, ​​at SDA fraktionen to virkelig kan hjælpe, men på grund af trivialiteterne bør det ikke tages. Anledningen skal være meget overbevisende.

Positive anmeldelser

Advarsel! Inden du bruger medicin, konsultere en specialist!

  • 100% hjælper
  • det vigtigste er at tage
  • Ikke en behagelig lugt. Men du bliver vant til det over tid.

I vores familie har et barn en sår lav på hovedet. De tog ham til hospitalet, behandlede ham i et halvt år med dyre medicin, ingenting hjalp. Senere passerede jeg mit hår til analyse, og det viste sig at han også var smittet. Jeg er bange for, fordi vi har en stor familie, og hvis alle bliver syge. venner rådede asd. Uden tøven begyndte jeg at drikke og smøre mit hoved med mig selv og barnet. En uge senere var analysen igen, og versicoloren blev ikke længere fundet. men behandlingsforløbet varede stadig op til 3-4 uger. og efterfølgende tests fandt ikke versicolor.

Den anden dag kom slægtninge på besøg. Jeg har ikke set hinanden i lang tid, og der var mange emner til samtale, og emnet sundhed og sygdom blev ikke undgået.

I din ungdom ser det ud til, at du vil være evigt ung og 100% sund, men efter 30 begynder du at forstå, at dette slet ikke er tilfældet.

Så genere nyrerne, så hjertet, så trykket. Nå, når sygdomme kan behandles, eller de kan på en eller anden måde kontrolleres med stoffer.

Samtalen blev den mest forfærdelige for mig - onkologi, en slægtning, der bor i en anden region, blev diagnosticeret i foråret, og ifølge læger havde hun ikke mere end en måned tilbage.

I en sådan situation begynder en vis fortvivlelse, at andre forsøger alt - og pludselig vil det hjælpe, der er intet at tabe.

Hun drak urter og gik gennem kemi, prøvede alt hvad hendes venner og bekendtskaber tilbød. Det blev bedre for hende først efter ASD fraktion 2. Så vidt jeg ved, sælges stoffet kun i langsom apoteker. Han har ikke været i stand i mange år, de ønsker ikke at gøre ham til "menneske". Måske er det ikke til gavn for nogen, jeg ved det ikke.

Hun savner og drikker ifølge ordningen foreslået af skaberen af ​​dette stof, uden at opfatte noget.

Resultatet er elegant - mere end et år er allerede gået, svulsten forsvinder, min tante gik på arbejde. Selvfølgelig er ikke alt som det var før diagnosen, men kræft går tilbage og læger kan ikke sige hvorfor det accepteres ikke for os at genkende effekten af ​​billige stoffer.

Min bedstemor drikker nu disse dråber, hun er allerede over 80, hypertension i de sidste par år er 30, hvis ikke mere. Hun drak en måned, det blev lettere og kastede. De siger alt er allerede godt, smagen af ​​dråberne, for at sige det mildt, er forfærdeligt, mere præcist eftersmag, som om det havde spist et rådent æg, som hun siger.

Trykket blev normalt, den øverste var op til 130-140, mens den i de sidste år ofte var under 200 og højere. Men tilsyneladende mødte mormor ikke hendes opsving som rådgivet i instruktionerne, eller varmen påvirker hende, den sidste uge begyndte trykket at stige igen. Drikkevarer igen, fra 5 dråber om dagen.

Jeg kender folk, der helt blev af med hypertension, de drak disse dråber i flere måneder, men nu har de ikke længere brug for at tage piller hver dag, da de har været i mange år i træk.

Ved en slægtning sluttede blodtilførslen til det normale, benene standsede indefrysning, som det var i mange år.

Jeg læser hvordan dette stof er lavet, der er lidt behageligt, men hvis det hjælper, tror jeg, du ikke vil vælge, hvad du skal drikke og tænke over det.

Jeg besluttede at skrive en anmeldelse, så folk ikke ville tro, at det var en dummy, så det vidste, hvad der virkelig hjalp, da anmeldelserne er forskellige for det.

  • tilsyneladende hjælper medicinen, foruden det er meget billigt

Vi har en ven, der opdagede lungekræft for 10 år siden. Kemoterapi blev gjort, hvilket ikke hjalp. Han blev tilbudt en operation, da metastaser gik. Han kom ikke længere ud af sengen, spiste meget dårligt, og det var faktisk klart, at en person var ved at dø !! Han nægtede. Han blev sendt hjem og fortalte, at han havde et par måneder at leve. Nogen rådede ham i veterinærapoteket for at få SDA fraktionen 2 og drikke den. Han drak det, drak i henhold til ordningen med en dråbe og tilføjet drop drop hver dag og derefter i modsat retning. Hvor meget han drak det og hvor mange dråber den nåede, ved jeg ikke helt sikkert, jeg ved kun én ting, at personen blev sendt til at dø, og han drak denne medicin i 10 år allerede, der er ingen kræft, du skal bare studere på hospitalet.

Hej kære læsere af min anmeldelse! Jeg tror, ​​at mange af jer er kommet på tværs af den ene eller anden måde med denne forfærdelige sygdom og ved, at det ikke er så nemt at besejre det, hvis det også er en sygdom på 3-4 udviklingsstadier. Meget sent, lærte jeg om eksistensen af ​​et sådant stof som ASD fraktion-2. På det tidspunkt var min mor allerede ved at dø af brystkræft i fase 3, eller snarere lå hun allerede ned efter rygsøjlen. Kræfter og vilje fra hendes venstre side for længe siden, og hun ville ikke længere høre noget om nogen forberedelser. Jeg spurgte kun om en ting, forlad hende alene og lad hende dø i fred. Ja, på det tidspunkt havde jeg selv ikke rigtig hørt om dette stof. Men nu tror jeg, at min mor og jeg ikke forsøgte denne behandlingsmetode forgæves, mange kunne genoprette ved at bruge dette stof. Jeg så selv og talte til folk, der var i stand til at komme sig. Jeg selv selv forsøgt ASD fraktion-2, for at forhindre. Jeg havde to mol udskåret, og i en af ​​dem blev der fundet cancerceller. Jeg blev sendt til onkologisk dispensar, og så forstår du, behandlingen begyndte: en stråle, alle slags salver. Forestil dig nok min betingelse, da jeg for nylig begravede en mor, der døde af kræft. Jeg var meget bange for, fordi jeg har tre små børn. Min mand bragte mig fra veterinærapoteket ASD og sagde drikke. Og jeg begyndte at drikke.

Jeg vil sige med det samme, det er en væske med, for at sige det mildt, en meget ubehagelig lugt. Så en uge 2 gange om dagen, så en uge 1 gang om dagen og så videre i en måned. Jeg gik til en onkolog, han sagde at han vidste om dette stof, men i mit tilfælde behøver jeg ikke at drikke det. Men jeg drak stadig et kursus. Plus, jeg bad stadig til denne potion, hver gang før jeg drikker en fortyndet 1 mg i vand, hviskede jeg en bøn direkte ind i glasset og drak uden at trække vejret. Det er umuligt at trække vejret, kun udåndes. Alt dette er ønskeligt at gøre i frisk luft. Jeg ved ikke, om jeg vandt denne sygdom eller ej, tiden vil fortælle, lægen sagde, at jeg var helbredt, men efter nogen tid kunne jeg komme ud et andet sted. Her er min historie fra livet. Jeg vil helt sikkert gerne høre flere historier om genopretning ved hjælp af dette stof.

ASD - sandheden om stoffet Dorogova

Korrekt valgt adjuverende terapi spiller en afgørende rolle i den vellykkede behandling af maligne tumorer. Denne kendsgerning er gentagne gange blevet bekræftet af lægepraksis. Desværre forstår ikke alle onkologer vigtigheden af ​​stoffer og metoder, der hjælper deres patienter med at håndtere de ødelæggende konsekvenser af ikke kun selve sygdommen, men også kemoterapi, stråling og postoperative komplikationer.

Derfor går kræftpatienter meget ofte til "fri svømning" på jagt efter "livets eliksir", der kan virke underværker og garantere opsving selv med de mest ugunstige forudsigelser.

En af disse "eliksirer" er en meget nysgerrig væske kaldet ASD, udviklet i Stalins gange af en talentfuld eksperimentel dyrlæge Alexei Vlasovich Dorogov i forbindelse med videnskabelig forskning udført under overskriften "hemmelig" og rettet mod at finde en "strålingsmedicin".

Den blotte kendsgerning, at ASD'en i Sovjetunionen blev skabt af den "særlige opgave" i Kreml-toppen, fremkalder øget interesse for stoffet. Men den "konspiratoriske fortid" er langt fra den eneste grund til at være særlig opmærksom på at "udvinde fra lig" med en frygtelig lugt, der officielt er officielt produceret til veterinærmedicin i flere årtier og sælges i veterinærapoteker. Og det betyder, at lægemidlet har bestemte fordele. Du vil lære om dem fra vores upartiske "egen undersøgelse", hvor vi vil forsøge at besvare følgende spørgsmål:

  • Hvad er ASD?
  • Hvordan blev stoffet oprettet, og hvad var det oprindeligt beregnet til?
  • Hvor og hvordan produceres det i dag?
  • Hvem og hvorfor er ordineret dyrlæger til ASD?
  • Hvorfor medicinen ikke fandt anerkendelse i officiel medicin?
  • Er brugen af ​​stoffet farligt?
  • Og endelig, hvor effektivt er (og er det) ASD i kræft?

ASD: sammensætning, kendetegn ved kvittering og sorter

Lægemidlet er fremstillet af biomateriale, eller snarere fra affaldet af kødforarbejdningsindustrien: knoglemel, sener og muskelvæv. Dette råmateriale behandles gennem en speciel teknologi baseret på sublimeringsmetoden. Under forarbejdningsforløbet dannes kondens, der er rig på biologisk aktive stoffer. Sammensætningen af ​​kondensatet varierer afhængigt af procesens trin.

Forskellige kompositioner (og action) kondensater kaldes ASD-fraktioner. I veterinærpraksis anvendes to typer af lægemidlet: fraktion 2 (ASD F2) og fraktion 3 (ASD F3).

Sammensætningen af ​​ASD F2 indbefatter organiske stoffer med en aktiv SH-gruppe, derivater af amider og alifatiske aminer, carbonhydrider (cykliske, alifatiske), carboxylsyrer og vand. Farven på væsken kan variere fra gul til mørk rød. Lægemidlet blandes godt med vand og har en karakteristisk ubehagelig vedvarende lugt. ASD F2 egnet til brug som eksternt middel og til oral administration.

FD3 ASD indeholder de samme aktive ingredienser som F2 ASD, såvel som phenolderivater og alkylbenzener. Fenolforbindelser er meget stærke antiseptika, hvilket forklarer den høje antimikrobielle aktivitet af ASD F3. Men de er også meget stærke giftstoffer, der når de indtages i fordøjelseskanalen, indtaster blodbanen og forårsager alvorlig forgiftning med irreversible ændringer. Fraktion 3 anvendes derfor udelukkende til ekstern brug.

Historien om oprettelsen af ​​den stalinistiske "Makropulos betyder"

Konsekvenserne af atombombningen af ​​de japanske byer Hiroshima og Nagasaki i 1945 er kendt over hele verden. Men få mennesker ved, at der i Sovjetunionen, selv under Anden Verdenskrig, blev lanceret et hemmeligt regeringsprojekt for at skabe et stof, der er i stand til at beskytte en person mod strålingens virkninger.

Alexey Vlasovich Dorogov

Projektet blev deltog af førende eksperter inden for medicin og beslægtede videnskaber. Eksperimenterne blev udført på basis af flere dusin specialiserede institutioner, herunder All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine, hvor den unge talentfulde forsker Alexey Dorogov ledede et af laboratorierne. Det var der, at i 1947 blev hans "brainchild" født - ASD (Dorogovs antiseptiske stimulator).

De første prøver af SDA blev opnået fra eksperimentelle frøer, eller rettere fra frøhud: en obligatorisk komponent af middelalderlige "blandinger", som blev lavet af healere i forskellige dele af kloden.

Nogle hævder, at Dorogov bevidst fulgte vejen for helbrederne, trollkarlne i håb om at ophæve hemmeligheden bag antikke magiske stoffer. En mere prosaisk grund er dog ikke mindre sandsynlig: Affaldet fra laboratoriefrøer anvendt i andre forsøg var det mest tilgængelige og helt gratis råmateriale. Denne version understøttes også af, at Dorogov efterfølgende har erstattet frøhud med affald fra kødforarbejdningsanlæg.

På en eller anden måde formåede forskeren at opnå en sammensætning, der var unik i sine egenskaber, præget af sin uovertruffen høj effektivitet ved behandling af infektioner i hud og kønsorganer. Derudover forårsagede ASD, når det blev oralt (fraktion 2), en forbedring af kroppens adaptive og beskyttende egenskaber, hvilket øger aktiviteten af ​​immun-, endokrine og nervesystemet.

Det er disse egenskaber, der nærmest nærmer den resulterende sammensætning til den ønskede "eliksir", forfatteren af ​​metoden reflekteret i sit navn, samtidig med at han identificerer sit forfatterskab: Dorogovs antiseptisk stimulator - ASD.

I øvrigt mener mange, at det ufordelagte brev "D" er en af ​​grundene til, at medicinen ikke lykkedes at gå til de åbne rum i den officielle medicin: angiveligt ville den oprørske dyrlæge ikke fjerne den fra navnet og dele sine laurbær med den "højeste kaste" luminaries med navnet og regalia.

Ifølge en anden version var ASD ikke bredt spredt, da statsmænd var bange for, at "livets eliksir" ville forårsage uoprettelig skade på den indenlandske lægemiddelindustri, der erstatter løveandelen af ​​ineffektive stoffer.

Nogle er tilbøjelige til at bebrejde folkets "ledere" for alt, som kategorisk ikke vil have lang levetid til deres folk, og som forsøgte at bevare "Makropoulos betyder" for en snæver kreds af højtstående embedsmænd tæt på Stalin. I 1951 blev SDA'en til ekstern anvendelse (fraktion 3) officielt godkendt til anvendelse i medicin til behandling af hud og visse venerale sygdomme (for eksempel trichomoniasis).

Det siges, at stoffet i lederens liv og hans retinue var i stor efterspørgsel, og resultatet af behandlingen var simpelthen fantastisk. For eksempel fik SDA F2 moderen til Lavrenty Pavlovich Beria fuldt ud at komme sig fra den forsømte form for livmodercancer (!), Hvorefter "Stalins højre hånd" troede på SDA's allmægtighed og stærkt fremmet det blandt dem tæt på ham.

De siger, at efter Stalins død og skydning af Beria, begyndte opfinderen af ​​"Kreml elixiren" at have alvorlige problemer, og efter Dorogovs tidlige død i 1957 blev interessen for ASD hurtigt afkølet, og begge typer af lægemidlet begyndte udelukkende at anvendes til veterinærmedicinens behov.

Den nye bølge af SDA's popularitet som en "menneskelig" medicin begyndte i slutningen af ​​det sidste århundrede takket være opførelsen af ​​opfinderens datter - immunolog, allergist og homøopat Olga Dorogova, såvel som hendes associerede og ligesindede mennesker.

Og selv om denne popularitet stadig er "populær", og SDA aldrig modtog en "registrering" på hylderne hos almindelige apoteker, går patienter med en række problemer løbende på jagt efter information om det.

Moderne "kampe" omkring "Kreml elixir" og dens reelle fordele

Dorogova Olga Alekseevna

Som nævnt ovenfor tog den yngre datter af opfinderen Dorogova Olga Alekseevna efter faren til populariseringen af ​​ASD og dens fremme i klinisk medicin som et adaptogen med unikke egenskaber. Nogle betragter hende som en elev af sin far, men de er forkerte: videnskabsmanden døde, da Olga stadig var barn. Hendes faglige aktivitet begyndte kun i 90'erne i det sidste århundrede. På den tid havde ASD et veletableret ry i veterinærmedicin og to officielle producenter: Armavir og Kashintsevsky biofactories (nu Schelkovo Biokombinat). Kvaliteten af ​​lægemidlet produceret af dem og frem for alt FDD F2, Dorogov kategorisk ikke passer. Efter hendes mening overtrådte fabrikanter opskriften ved hjælp af vegetabilske proteiner som råmateriale. Som et resultat var effektiviteten af ​​lægemidlet utilstrækkelig.

I samarbejde med virksomheden "Areal Medical" genoprettede Olga Dorogova produktionen af ​​SDA ifølge gamle opskrifter. Samtidig udviklede hun metoder til fremstilling af to nye fraktioner med højere grad af oprensning, den praktiske fravær af en ubehagelig lugt og mere udtalte adaptogene egenskaber. Olga Alekseevna patenterede hendes opfindelser under navnene APD 4 og APD 5 (et tilpasningsmiddel af Dorogov).

Det er disse "nye" stoffer, hun bruger i sin egen medicinske praksis, som fortsætter til i dag, på trods af sin pensionsalder.

Datter Dorogovs datter på hendes fars eller den nye ASDs navn virkelig fundamentalt afviger fra "Armavir og Schelkovsky-surrogatet"?

På den ene side tjener Olga Alekseevnas track record, samt antallet af eksamensbeviser og patenter, hun har, respekt for.

På den anden side er der en række objektive grunde, der ikke alene tvivler på effektiviteten af ​​de uigenkendte "Makropoulos betyder" i alle eksisterende former, herunder de nyligt patenterede, men også sikkerheden ved dens anvendelse til behandling af mennesker. Det er derfor (og ikke på grund af konkurrenter og modstandere!) SDA fortsætter med at være et lægemiddel godkendt og udelukkende beregnet til veterinær brug.

I tabellen nedenfor sammenlignede vi de forskellige fraktioner af SDA med tre hovedindikatorer:

  • officiel tilladelse til brug
  • dokumenteret klinisk effekt
  • hindringer for medicinsk brug

Sammenligningsegenskaber for ASD-fraktionerne

  • Det er ordineret til behandling og forebyggelse af sygdomme i mave-tarmkanalen, urogenitalt system, åndedrætssystem, hudsygdomme.
  • Det bruges til at stimulere centralnervesystemet og ANS.
  • Anvendes til metaboliske sygdomme.
  • Øger modstanden i svækkede dyr og dyr, som har haft smitsomme og invasive sygdomme.
  • Stimulerer væksten og udviklingen af ​​kyllinger og smågrise, øger ægproduktionen hos kyllinger.
  • nekrobakteriozom;
  • hudsygdomme (eksem, dermatitis, trofiske sår) (ikke mere end 1-10% af kropsområdet er dækket);
  • hovede rot
  • pyometra forårsaget af trichomoniasis eller patogene bakterier samt vaginitis og endometritis hos køer (douching og tamponer).

Hvorfor kan SDA hjælpe med tuberkulose og skade kræft?

Selvfølgelig, hvis vi taler om sundhed (og især i tilfælde, hvor mulighederne for medicin er stærkt begrænsede), er manglen på officielle anbefalinger til brug af en eller anden behandlingsmetode langt fra at tage højde for.

Patienter, der lider livstruende sygdomme, er klar til at prøve enhver tvivlsom metode på sig selv: hvad hvis det hjælper?

Derfor beskadiger ASD'ens "veterinære fortid og nutid" ikke kun dem, men tjener også som en ekstra stimulans: Når de adjuvante egenskaber af stoffet Dorogov testes og bekræftes af mange års veterinærpraksis, kan medicinen hjælpe mig og i det mindste absolut ikke skader.

Hvad angår den ubehagelige lugt, stopper dette problem med den alvorligt syge patient ikke særlig.

Ikke den største pris er et andet argument til fordel for ASD, men et stort antal "elixir" -regimer for en række lidelser kan nemt findes på nettet. Som de siger, tag det og brug det efter enkle regler:

  • Væsken må ikke komme i kontakt med luft, dvs. flasken kan ikke åbnes, og den krævede mængde ASD skal opsamles i sprøjten, gummiproppen punkteres med en nål.
  • Tag stoffet inde, samt brug det eksternt, er det nødvendigt strengt i henhold til ordningen. Som ved brugen af ​​andre biostimulerende midler, begynder modtagelsen i det absolutte antal tilfælde med små doser og koncentrationer med deres gradvise stigning til terapeutisk og efterfølgende gradvist fald.
  • Væske til intern brug skal forsigtigt og langsomt fortyndes i vand, te eller mælk (med hurtig fortynding, opløsningen er aktivt skummende). Det er bedre at gøre det udendørs (på balkonen eller på gaden), ellers vil det være svært at slippe af med den ubehagelige lugt i lejligheden. Drikk klar løsning til fasting, holder sin næse. Efter at have taget ASD, anbefales det at "ånde" og / eller skylle mund og næse i et par minutter.
  • Ikke kun for det interne, men også til udendørs brug, kan en person kun bruge fraktion 2.
  • Hvis der opstår bivirkninger, skal behandlingen af ​​ASD stoppes straks.

Overholdelse af disse anbefalinger garanterer naturligvis ikke fuldstændig sikkerhed, når du bruger stoffet (for eksempel kan man ikke udelukke allergiske reaktioner mv.). Men hvis du er sikker på, at den officielle medicin ikke er i stand til at hjælpe dig, kan du på egen risiko forsøge at "ryste op" din immunitet, fremskynde og mobilisere de metaboliske processer. Den ulovlige væske er trods alt rigt på aktive stoffer, som simpelthen ikke er nok i en træt krop til at bekæmpe sygdommen.

Og hvis sundhedsproblemer ligger i strid med mikrobiel balance, reducerer beskyttelsesmekanismer, udtømning af nerve og muskelvæv, så er det muligt at tage en ASD vil medføre en vis positiv effekt.

Dette gælder blandt andet for en så alvorlig og ekstremt dårlig behandlet sygdom som tuberkulose. I dette tilfælde er en engangs mobilisering af immune, metaboliske og hormonale mekanismer en reel mulighed for at hjælpe kroppen med at besejre det smitsomme middel, den lumske Koch-bakterie. Og hvis sejr opnås, så vil sygdommen ikke komme tilbage med passende pleje, ernæring, livsstil og, vigtigst af alt, i mangel af kontakt med tuberkelbacillus.

Men i tilfælde af onkologi kan indtaget af ASD ikke bare være ineffektivt, men også spille den modsatte rolle. Ikke uden grund bemærker selv de mest "glødende" tilhængere af metoden undtagelsesvis, at kun lægemidlet "hurtigt stopper kræftens yderligere vækst", men fører ikke til dens forsvinden.

Samtidig foretrækker SDA's propagandister ikke at nævne, at overfladen af ​​biologisk aktive komponenter i "elixir" tjener som energikilde, ikke kun for beskyttelses- og reguleringsmekanismer, men også for de maligne tumorer selv.

De er også tavse over, at kunstig stimulering af immunitet med "shock method" før eller senere fører til udtømning, ledsaget af en pause for hvile og genopretning. Det er denne pause, som kræftceller bruger, multiplicere med lynhastighed i mangel af begrænsende faktorer. Tilbagesendelsen af ​​sygdommen i dette tilfælde er uundgåelig, fordi årsagen til kræft ikke er en bakterie, der er kommet udefra, men en krænkelse af interne processer.

Moderne genteknologi ligger meget tæt på evnen til at styre onkogenernes aktivitet. Men indtil hypoteserne bliver ægte helbredende metoder, vil meget tid passere, hvilke kræftpatienter simpelthen ikke har.

Men de har i dag mulighed for at bruge rigtig aktive og virkelig sikre metoder, der ikke fører til udtømning af forsvarsmekanismer, øget reproduktion af kræftceller og andre alvorlige komplikationer forårsaget af kraftige adaptogeners virkning. Appel til sådanne metoder er en reel hjælp til specialiseret behandling og evnen til at redde dit liv.

Du Kan Lide Om Urter

Sociale Netværk

Dermatologi