Meddelelsen Barnlæge Izyakov »Fre 15 juni 2012 18:44

Post Valett »Fre 15 jun 2012 22:20

Meddelelsen Barneleger Izyakov »Fre 15 juni 2012 22:26

Post Valett »Fre 15 jun 2012 22:34

Meddelelsen Barnlæge Izyakov »Fre 15 Jun 2012 22:38

Post Valett »Fre 15 jun 2012 22:43

Meddelelsen Barnlæge Izyakov »Fre 15 Jun 2012 22:47

Meddelelsen Vyacheslav Aleksandrovich »Fre 29 jun 2012 13:40

Meddelelsen Barnlæge Izyakov »Fre 29 jun 2012 18:19

Meddelelsen Tanya-Tanya »Lør 30 Jun 2012 12:09

Meddelelsen Vyacheslav Aleksandrovich »Lør Jun 30, 2012 12:57

Vaccination DPT for børn - anmeldelser

loading...
loading...

Negative anmeldelser

loading...

Jeg vil fortælle min triste historie om, hvordan jeg var enig i DPT-vaccinationerne, uden at vide om deres konsekvenser. Det første barn fik alle vaccinationer siden fødslen. Og da den sidste vaccine blev lavet om et halvt år, begyndte alvorlige sundhedsproblemer for barnet. Til at begynde med, efter vaccinationen af ​​barnet efter dagtimens søvn, mislykkedes det venstre ben, det vil sige han trak det, kunne ikke læne sig, når han gik, men det er ikke det værste. Og den fremmede og skræmmende var det. at efter hendes tale gik barnet i tilbagegang, han holdt op med at tale og ordene blev ikke udtalt. Som det viste sig, så neurologen i klinikken ikke problemet med ultralydet i barnets hoved, og vaccinen forværrede problemet.

Nogen vil begynde at sige, at dette er et problem hos lægen, og jeg er enig med denne person. Men vaccinen viste sig selv at være meget farlig på grund af det faktum, at den har en komponent af kighoste, som kan have en direkte effekt på centralnervesystemet. Generelt gjorde den bittere erfaring det andet barn om vaccinationer. En DPT-vaccine blev givet, hvorefter benet, hvori det blev injiceret, begyndte at bevæge sig dårligt, og en brun pigmentplet blev også injiceret på injektionsstedet. Jeg kalder ikke på nogen måde.

Jeg ville bare dele en trist oplevelse, der efterlod ekkoer om barnets helbred, der behandles til denne dag. Og jeg kender mange af sådanne eksempler, hvornår vaccineproblemerne begyndte hos børn, selv dem, der blev undersøgt, også til det punkt, at et sundt barn efter vaccination simpelthen blev en bedridd patient. !

  • rygter om at lette sygdomsforløbet.
  • Der kan være alvorlige konsekvenser.

Jeg har en negativ holdning til denne vaccine. Jeg læste på internettet om alvorlige konsekvenser, lammelse, menengitter. Min datter har kun fået denne vaccine en gang hver tredje måned. Den første dag, hun sov meget, var frække og spiste dårligt i 4 dage, selvom hun ikke spiser meget godt. Også hele dagen er gået tabt, den er lidt spillet eller slet ikke afspilles. Gør podning i begge ben. Skudene er meget smertefulde, så svalede, at selv meget tårer flød, så det blev synd Selvom de skriver og siger, at det ikke er skræmmende, men jeg har nu en negativ indstilling. Sådanne små og så problemer, og selv efter vaccinationsproblemer. Nu her er de 10 numre til den anden vaccination.

Jeg er bange for frygtelig, men jeg må gøre det.

Jeg skrev allerede en anmeldelse om vaccinationer, og det var negativt. Nå, det er helt negativt. Jeg fødte et andet barn og nægtede generelt vaccinationer. Fordi jeg betragter dem som sådan, der simpelthen tænkes for at ødelægge os. Som jeg fik at vide af en ven af ​​epidemiologi, en læge af højeste kategori. At vaccinationerne ikke redder fra sygdommen, og generelt har ingen i verden endnu vist deres effektivitet. Den korrekte beskyttelse mod sygdommen er naturligvis overvældet af denne virus. Og han fortalte mig, at da sygdommens forløb er beskrevet i litteraturen, er dette alt fornemt.

Faktisk er alt meget nemmere. Og for eksempel bør børn med lige små afvigelser på neurosonografi være fuldstændig modsikker over vaccination og for evigt. Disse vaccinationer indeholder trods alt levende virusser, der virker som en del af giftige kemikalier, nitrater, tungmetaller, og der er det alt for skræmmende, fordi det påvirker hjernen, der forårsager hævelse. Og så alt. Og så på den bedste demens. Og bemærk at et tre måneder gammelt og femårigt barn er prikket med samme dosis. Spørgsmålet er, er dette normalt? Generelt er vaccinationer for mig forbudt.

Jeg vil ikke forstyrre barnet.

Når jeg hører om vaccinationer, begynder min nervøs tick. Vi har nu været 9 år, og ifølge planen var ADS-m (dette svækkede DTP) klokken 6., men jeg tror stadig. Så lægen siger at nu har de helt annulleret henvisningen før vaccinationer til prøver op til 3 år, de har ikke sendt dem alligevel, men nu er de helt fjernet fra ansvaret for konsekvenserne. Jeg vil gerne gøre det på samme sted Diphthyria

Men den anden sagde lægen i hemmelighed, og du kan ikke gøre det. Og vi stikker ikke manta fra 4 år. Og du ved, mit lille barn er syg, end jeg siger med alle vacciner. Men at tage min mor, fordi hun blev syg med CCP-inokulationen og parotitis meget. Så hvor gik denne immunisering? Nå, hvad gjorde disse vaccinationer efter forældrenes skøn og ikke med vold!

  • Han vaccinerede sit barn - han hjalp med udviklingen af ​​medicin.
  • indiske
  • tunge bivirkninger
  • ingen effekt

Jeg husker med rædsel de dage, da mit barn lå i sin seng i 3 dage i træk med en temperatur på 40 og uden andre symptomer. Tro mig, det var virkelig skræmmende. Og grunden til dette var den første revaccination af DPT.

Du kan ikke tro, dømme mig om at undergrave læger, denseness og andre synder. Faktum er, at jo mere jeg ikke laver vaccinationer til børn. Og ingen vil overbevise mig.

Før jeg betragtede altid forældre, der ikke vaccinerede deres babyer, enten som mørke personligheder, fremmede for fremskridt eller ligeglade med et barns skæbne.

"Hvordan er det!" Jeg udbrød i en samtale, hvis det drejede sig om at nægte vaccination: "Du risikerer barnets helbred! Og hvad nu hvis han bliver syg med mæslinger (fåresyge, rubella, hepatitis - understregning). vores børns sundhed! Og hvis nogen er ondt - lægen vil blive fængslet! "Over hver af disse sætninger smiler jeg nu bittert. Og alligevel - jeg talte til hver af dem med fuldstændig indre overbevisning.

For hver vaccination gik vi som en ferie. Og hvordan kunne det være ellers? Nå vil min søn blive sundere, hans immunitet vil stige og kroppen bliver stærkere! Så hvad, at efter vaccinationstemperaturen - så er det, træner denne krop for at bekæmpe vira. Så hvad, der skriger halvanden og halvt efter injektionen, kan du ikke roe noget - bare træt og bange (jeg lærte om begrebet "hjernekrig" meget, meget senere.) Vi styrker kroppen. Det er nødvendigt at ofre noget.

Insigten kom på et tidspunkt, hvor revaccination af DTP gav en "mærkelig" reaktion - høj feber i mangel af andre symptomer. Hvorfor tog vi ikke til hospitalet for disse 3 dage? Ikke engang tilbød at gøre en dukkert, fjerne forgiftning? Hvorfor besøgte den lokale børnelæger os tre gange om dagen og siger kun én ting: vand, vand. ? Jeg troede det skulle være så, især da lægen beroligede mig. Jeg har nu tre børn, og jeg ved godt, at det er værd at et lille barn skal behandles midlertidigt - de bliver straks taget til den smitsomme sygdom, eller i det mindste tilbydes de. Og temperaturen faldt ikke. På en eller anden måde begyndte hun at sejre på den fjerde dag. Barnet begyndte at genvinde, men det var ikke det samme barn. Han mistede nogle færdigheder, helt stoppede med at smile. Tilbagevendende til min søn tog 2 måneder.

Derefter begyndte jeg at søge efter oplysninger om DPT: Hvad er denne vaccine, hvad der er inkluderet i det. Fra det jeg lærte gik hendes hår på hovedet. Og da jeg lærte, hvor mange børn led af det, og hvor alvorligt indså jeg, at vi var heldige. Mit barn er stadig i live og mere eller mindre sundt. Da jeg fortalte lægen (distriktet børnelæge) om alt, hvad jeg lærte, var hun ikke overrasket. "Ja," sagde hun, "der er virkelig mange komplikationer på DTP. Og dette parti er helt mislykket, der er mange klager om det. Det kan nok ikke være, at du gør den tredje revaccination." Alt. ALT! Hun vidste alt på forhånd.

Siden da har jeg ikke vaccineret min søn. I nogen tid blev jeg forført af sætningerne: "Nu har vi en god vaccine." Før det var det så, men DOWNLOAD (nogen blev givet til andres børn, som forældre vil beskytte mod farlige virus). Hvordan efter disse ord kan du tro på lægen? Eller skal jeg være smigret, at mit barn bliver tilbudt godt, i modsætning til resten? Jeg forstod ikke denne logik.

I mit tilfælde af medikere faldt sløret lige fra mine øjne. Nu ser jeg, at medicin er bare forretning (intet personligt, kun forretning.). Vores børn bliver pricket med billige indiske vacciner (medmindre forældede forældre ikke køber normale penge til deres børn). Ja, fra disse uheldige sygdomme som mæslinger, mindre besvær end hos vaccinerne selv. og dette umiddelbart efter vaccination. Og hvordan vil alt dette komme senere, hvad angår de endokrine, nervøse og reproduktive systemer? Hvem ved

Måske vandt vi mæslinger og huder (men ikke en kendsgerning), men vi fandt type 1 diabetes mellitus (når barnet allerede er i insulin i børnehave) og autisme. Åh, for mig er mæslinger og kusler på en eller anden måde mere uskyldige. Naturen har perfektioneret vores immunitet i århundreder. Ja, nogen døde også af mæslinger (ikke så meget, selvfølgelig, hvor meget vi bliver fortalt), men disse var mennesker svækket af sult, mangel på hygiejne og et hårdt liv. Det er usandsynligt, at nogen af ​​de moderne mødre, der læser denne tekst, har sit barn under sådanne forhold. Hvad vil vi genoptage i menneskekroppen i et par årtier, at naturen ikke har været i stand til at gøre gennem årtusinderne? Hvad vil vi forbedre? Sådan tillader et barn med en hammer at reparere computeren.

Kun vi, forældrene, er ansvarlige for vores børns sundhed og liv. Tro mig, læge lægen altid skjold. Alle børns optegnelser om det tidspunkt, hvor sønnen lå på sengen, forsvandt fra vores kort. De forsvandt lige. Så intet var. Du kan vaccinere et barn, du kan ikke vaccinere, men denne beslutning er din beslutning og dit ansvar. Læger skaber illusionen om pleje, de kan nogle gange virkelig sjæl smerte for små patienter. Jeg hævder ikke, at alle er monstre). Men selv læger kan begå fejl, især hvis de er blevet undervist i 6 år, hvad der er godt og hvad der er dårligt, og nu fortsætter de med at lære: gennem videnskabeligt arbejde, konferencer, kurser. Er det ikke bare for hvem der er godt? FOR HVEM dårlig? Til vores børn eller til erhvervslivet?

Hvad ville jeg opnå med dette indlæg? Det gør ikke noget. Bare udtrykt sin mening, hendes tanker, delte sin erfaring. Jeg ringer ikke nogen til noget. Bær dit eget ansvar. Sundhed til børn!

Vaccination annoncer

loading...

Mommier, der sætter kiddies vaccine ADS indenlandske. Som jeg forstod, er der ingen importeret komponent uden pertussis-komponenten. Hvordan dine børn flyttede hende.

Piger, hej alle sammen. I dag vil sønnen af ​​4 år i haven lægge annoncer. Jeg gav en antihistamin om morgenen. Fortæl mig, var der nogen reaktion på denne vaccine? Vi satte før import og reaktionen var ligegyldigt hvad. Det er bare at han er i børnehave og jeg er bekymret.

Kirill var 6 år gammel, da vaccinationsbetingelserne blev overtrådt; 1 bubakok (DTP + hepatitis) led forfærdeligt 38,5 2 dage, benet svulmede og 2 gjorde infanrix, og revaccinationen blev savnet i 2 år allerede.. i dag sagde børnelægen infanrix ikke længere er mulig hvor 6 år gammel (og vi tolererede det perfekt uden nogen symptomer), at det er muligt at have ADS-M uden kighoste allerede siden 6 år. Nogen gjorde det? Jeg spekulerer på, hvad man kan forvente efter temperaturen?

Goddag piger! Vi gjorde ADS-M på fredag, alt var fint, bare fantastisk, og i dag har barnet en temperatur på 38,6 om morgenen, barnet er 5 år. hvad skal man gøre? Ambulance kaldes. hvem havde det samme?

Hej alle sammen Min søn 4,5g. Fra vaccinationer btszh, hepatitis, pda og tre polio. Jeg vil gerne gøre af difteri og stivkrampe. Er det muligt at begynde at gøre denne vaccination med ADS-vaccine, men ikke med DPT, er DTP forfærdeligt. Og på hvilken tidsplan?

Goddag piger. Jeg vil gerne høre udtalelser om vaccinen ADS.We er 4 måneder gamle, udsætte vaccinationen, da vi har en nyfødt løbende næse, så kan neuropatologen ikke komme på nogen måde. Nu er jeg lige sammen i en uge, da jeg ser, at min søn har udslæt lignede diathesis på kinderne, eliminerede alt sødt fra kosten som pah pah gik, nu her på ryg og nakke og håndterer derefter rlyyvayutsya så straks alt går forbi, jeg bader i kaliumpermanganat, det ligner en heatwort. Jeg venter et par dage, se hvad lægen siger. Doctor.

Min datter er 1 år gammel, og vi har ikke gjort en enkelt vaccination endnu. Nu vil vi begynde at vaccinere, men jeg vil ikke lave alle vaccinerne. Jeg vil først og fremmest gøre vaccinationer mod dødelige sygdomme, dvs. fra difteri, stivkrampe, polio og hepatitis. I dag sk.

Anti-vaccine håndterer venligst. Hej Vi har lavet en søn idag vaccineret med ADF uden varsel. Eller rettere sagt sagde de for tre uger siden, at "Er jeg helt enig i vaccinationer i haven," er jeg enig i, men jeg troede, at jeg blev advaret en dag? Om aftenen kommer sønnen ud og giver ud, at de siger, at min mor blev sprøjtet med en spike, og jeg græd. Jeg er chokeret. Læreren er ny, ugen er kun hos os, vi er også nye i haven kun en måned væk. Er det generelt OK at gøre? Læreren er stadig sådan. "Åh, kom nu, du er ikke en mor.

Han undrer sig over, om nogen har haft en negativ reaktion på vaccinationer for ADS og for hepatitis B. Hvad fik han? Overvej venligst. Ikke interesseret DPT, Pentaxim osv. Kun difterivaccine - tetanus og hepatitis B

Velkommen! Sig mig, kan nogen komme på tværs. Vi gør vaccinationer sent. De første 3 akser gjorde infanriksom. Nu er det ikke. Vi gik til klinikken i dag, de gav os revaccination med vaccinen, fordi AED'erne er blevet injiceret i op til 4 år. Jeg spurgte stadig lægen, nøjagtigt annoncer - m? Han er fra 6 år gammel, før denne alder satte de reklamer, og på den forsikrede hun mig, at alting er korrekt. Jeg kom hjem og begyndte at læse det selvfølgelig, de andre 6 år har lavet annoncer, og ikke adsm, og vi har det stadig.

Har nogen lagt ADS-M efter en dårligt overført DPT? Den første DTP, på 6 måneder, forårsagede chin tremor op til 1,5 år, og nu har barnet passeret og har skriget i 2 timer efter at være blevet vaccineret om aftenen, og så faldt i søvn fra svaghed. så var alt ok. Nu - 1,4 år er gået, de tilbyder os ADS-m eller Pentaxim. Jeg troede at lave Pntax, en type læge fortalte os at forberede sig på at give glycin og suprastin - jeg gav en nat før sengetid - barnet råbte hele natten efter disse stoffer - vågnede hver 20-30 minutter og græd.

God eftermiddag! Fortæl mig venligst, efter hvor mange dage / uger efter vanding, kan du vaccinere annoncer (dette bliver først, vi besluttede at afvise gebyret). Er det lettere at tolerere end aksd? Tak på forhånd.

Fra fødslen har vi kun 3 vaccinationer: btszh fra hospitalet, 2 for hepatitis. Vi er et år gammel. Jeg vil begynde at vaccinere et barn, men ikke så meget som vores læger elsker: "Lad os give et skud på en gang, det vil ikke skade." I receptionen rådede børnelæsen efter tests at gøre mæslinger, rubella, parotitis. Nå er der også hepatitis ("intet vil ske"). Jeg udtrykte et ønske om at opdele disse vaccinationer, som de svarede mig på: "ooo, så det vil tage dig meget tid." Så spurgte jeg om muligheden for yderligere inculcating ADS, som jeg blev besvaret: "Kun gennem immunologer. Hvis han giver dig samtykke, gør det. Og så har DTP en million børn.

Piger, fortæl mig! Barnet er næsten 1 g og 8 måneder, har alle vaccinationer undtagen DTP. Har ikke gjort noget. Meget bange, trukket op til et år, og stadig trækker. Hvem lavede BPA i stedet for DPT og i hvilken alder? Hvad er forskellen mellem ADS og ADS-m ud over det reducerede indhold af antistoffer? Og alligevel: Du kigger selv på din barns test før vaccination, eller tror lægen, at noget siges at være lidt forhøjet, men ikke noget?

Der er en DPT-vaccination i børnehaven, den sidste før skolen. Hvordan bar dine børn hende? Om sommeren gjorde jeg selv ADS'erne - i tre dage lå jeg rundt med en temperatur på 39! Derfor skræmmende.

Piger, der lavede denne vaccine til ADS (uden Koklyushev-komponenten) til dit barn, svarer. Hvordan tolereres denne vaccine? Så hårdt som DTP?

Den første vaccination var Pentaxim på 8 måneder uden en reaktion. Den anden var pentaxime, og reaktionen var forfærdelig! 38, kramper, 40 og næsten koma. Selvfølgelig, den tredje, naturligvis ikke satte Infanrix eller ADDS, gjorde ADS-M, ingen reaktion. Og nu er det tid til den første revaccination. Vi har ændret børnelæge. Og hun besluttede at det var muligt at revaccinere ikke ADS-M, men ADS. Og generelt har jeg stødt på meget, at de gjorde det tredje ikke ADF, men ADS-M (det er mindre koncentreret, så at sige). Den første dag efter vaccination: alt er i orden. Anden dag: til frokost.

Piger, der lavede børn til den hjemlige ADS (eller hvad det er korrekt kaldt uden koklyushevogo-komponenten), er det generelt gjort i statslige poliklinikker? Efter et år skal alle uden kighoste? Hvordan var vaccinen flyttet, var der nogen reaktioner?

bestilt en kommission på hospitalet for at give tilladelse til at deltage i konkurrencen om statens pligt, under folketællingen fandt de ikke en af ​​vaccinerne, jeg gjorde det ikke, frygtede ikke bevidst nogen komplikationer af nogen art, der skræmte mig sådan. fra resten var. Nå, jeg siger nej, lad os gøre det nu, og tag ikke af processen, selv om vinden selv blæser lidt. Terapeuten gav uden tilladelse tilladelse til vaccinationen, og jeg gik, det var skræmmende, jeg er bange for injektioner. de gjorde det i skulderen; åh ja gjort i.

Piger, situationen er dette. Op til et år var der en medicinsk tilbagetrækning fra aksd. Om sommeren sagde lægen, at hun ikke var godt tolereret og skrev mere honning til efteråret. Dvs. op til 1,5 år kunne vi ikke gøre det. Så begyndte de at blive syge. En helbrede en anden syg. Nu er vi 1 og 9. Efter alder er vi nu velegnet til annoncer uden kighoste. (Jeg ønskede at importere, men der er ingen vacciner i byen). Vi fik allergisk dermatitis. På ansigtet et sted. Det blusser derefter, forsvinder derefter allerede i 3 måneder. Lægen insisterer på vaccination. I øjeblikket har vi.

Vi gik i går til en rutinemæssig inspektion, vejer, måler, får en madkupon. Nå, jeg besluttede alligevel at lægge vaccinen mod stivkrampe og difteri. Ottyagivala med dette netop på grund af modviljen mod at indgyde fra kighoste. Selvfølgelig kan jeg ikke forklare, hvorfor jeg endnu ikke har modnet til at sætte det, og måske vil vi slet ikke. Jeg har lige læst om mange tilfælde, hvor børn vaccineret blev smittet med kighoste, men fordi de blev vaccineret, læger i lang tid kunne ikke foretage den korrekte diagnose, blev behandlet for en anden, og børnene var i.

Piger, kære, jeg har ingen styrke, jeg kan ikke beslutte mig for at blive vaccineret eller ej, jeg vil virkelig ikke være ærlig, men jeg er meget bange og nervøs for mit nervesystem. Sådanne sygdomme som stivkrampe og difteri, barnet er allerede 2.2 og vaccinationer kun moderskab hospital BCG og hepatitis B, intet andet blev gjort. Jeg beder dig om at svare, hvem har ADS'erne (uden pertussis-komponenten) og hvordan har du overført, hvilken vaccine der er bedre at bruge? Tak på forhånd for dine svar!

Hvem har vaccinationsannoncerne? Fortæl mig, hvordan barnet led. Jeg ønsker, at min datter skal gøre.2 vaccination, men ikke længere akser og annoncer, fordi den sidste var svært at udholde. Temperaturen blev 38 dage i 3 dage, barnet var smukt. * (Det var smertefuldt for mig at se mange tårer. Jeg troede selv, det ville være nok. Men nej.. uden dette er der ingen steder at gå, så jeg vil gøre det nemmere for at gøre det nemmere at overføre !. Annonce og polio. De lavede den første Bubo-kok... hvem ved, om de laver annonce nu og generelt, fortæl os mere om denne vaccine. fordi det allerede er opbrugt (se på disse globale programmer om skadene fra vaccinationer (.

God eftermiddag. Vi lavede en inokulation i dag. Min læge overraskede mig. Alle spurgte, om der var en reaktion på 1 aksd, jeg taler med temperaturen. Det var ikke, men der var udslæt. Og hun fortalte mig, lad mig give dig en suprastinum og aksd for forsikring Så jeg lyttede opmærksomt endnu en gang og så på babyen Jeg vil stadig bede om at tale med lægen Jeg er gået Jeg kom Jeg kommer, jeg er bange for at du skal gøre, lad dig gøre det Jeg var så glad, jeg var bange for aksd, fordi kookyushn, komponenten er hårdt overført, og de gav os endda dråber af polyamilit. Lige nu kom de hjem, pah pah boy Jeg faldt i søvn. Jeg græd ikke også efter injektionen.

Har nogen nogensinde vaccineret et barn med allergi? Vi har en udfordring, så et afslag. Der har været allergiske reaktioner på medicin, så vi stadig ikke vaccinerer vacciner, selv tænderne med anæstesi kan helbrede hele problemet. Børnelægen rådede ADS-M til at gøre det om sommeren i 2 doser. Det ser ud til, at der ikke er nogen pertussis-komponent, som blot forårsager en allergisk reaktion. Og jeg forstår at have været vaccineret i tilfælde af et sår, vil ikke injicere serum i såret, da der er en inokulation? Eller vil det alligevel være?

Piger, fortæl mig, venligst, måske, hvem ved eller har et lignende spørgsmål: i hvilket tidsrum efter vaccination med ADS-M (fra difteri og stivkrampe) kan du blive gravid?

Vi havde en honning tilbagetrækning fra vaccinationer. Nu begyndte vi at lave hepatitis og polio, men der er ikke kun en aksp. Neurologen foreslog at ikke aksd, men annoncer, der er uden kighoste. Hun sagde, at efter to år, kighoste ikke nødvendigvis gør det, er det ikke farligt. Jeg har et spørgsmål, der gjorde denne vaccination og din mening. Lægen sagde også, at det er kighoste, at børn ikke tåler temperatur og alt det. Tak.

Vi var nødt til at levere revaccination så tidligt som i november 2015, men derefter forsvandt allergier, vandkopper og importerede vacciner, generelt siger lægen hurtigst muligt, før november skal ske. Lægen rådgiver enten annoncer eller pentaxim. Jeg læser her, at revaccination (4 podning) skyldes primært kighoste, og derfor er der ikke noget særligt punkt at sætte annoncer, og selvom pentaksim er blødere AKDS, men jo ældre reb, jo værre kan nogen kunne.

Jeg har tre børn! Son (i august vil være 6 år gamle) og to døtre, tvilling 2,5 goda.I BTsZh.Syn alle bare går ind i haven, vaccination vi nægtede, opstår spørgsmål enten i haven eller i poliklinike.Hochu få børn med ADF (søn af ADS "M" efter 6 er muligt) og poliovaccination. Jeg er tilbøjelig til Pentaxim, da der er flere komponenter på én gang, herunder poliomyelitis. men vi har det midlertidigt ikke andetsteds. Det plager spørgsmålet: "Hvor mange gange generelt gør ADS (eller pentaxim). På samme tidsplan, hvis du begynder at gøre det i 3 måneder? Hvor er det?"

Piger vil gå til min senior lager.U ældste alle vaccinationer er færdig, denne uge lavet en Mantoux (stor, selv om, men det er ikke sendt til en TB specialist).u gennemsnit med vaccination beda.Byl medotvod til 8 let.V i år fra skoler aldrig gjort nogen vaccinationer og Mantu.I her arrangeret i klinikken, gjorde Mantu.Segodnya blev vaccineret mod røde hunde, men på grund af den store Mantoux udskudt til oseni.Skazali, kan vi kun gøre vaccinationer fra oktober til februar. I juni er de i lejren. Gennemsnittet uden vaccinationer.

De gjorde min baby dukke her en anden podning - benet gør nu ondt i henhold til tidsplanen, jeg forlod det hjemme i dag. En sygeplejerske fra haven ringede og fortalte mig at lave et net. Åh, de vaccinationer. 6-7 år Difteri, stivkrampe - den anden revaccination ADS-m

Pige, et sådant spørgsmål. Drægtighedsperioden er 24 uger. I dag, med det ældre barn, lad os gå til vaccination med ADS. kan jeg gå sammen med ham og er det sikkert at kontakte bagefter? Skriv hvem gik? rigtige eksempler pzhl. Jeg læste, at 2 måneder før fødslen er det umuligt at vaccinere. Hav det sjovt i mere end to måneder? Er det farligt for mig nu?

Piger, hej! Min datter fik årstidens allergi (pollinose) i år. Ved 6 år (så vidt jeg ved, er jeg vaccineret med ADS uden kighoste). Fortæl mig, kan du immunisere dine babyer med pollinose? Alle andre vaccinationer gjorde jeg efter alder. Modstandere af vaccinationer skal du ikke skrive!

Vi har for nylig modtaget PPC- og ADS-vaccinationer, så i dag er den tredje dag og ADS-stedet er begyndt at kløe, musklerne er faste der, er det ikke skræmmende? vil passere? Noget det irriterer mig.

Jeg fik job i skolen som lærer. Har udstedt en med.book, har nu brug for vaccinationer. ADF, mæslinger og hepatitis. Her skal du gøre det. Men jeg tænker. kun 20 dage er gået siden levering. Gendannelsesperioden kommer stadig. Er det farligt?

Hvilken vaccination blev udført i den forberedende gruppe (børn 6-7 år) om vinteren? vi gjorde i december. Jeg er sikker på at i Moskva på omtrent samme tid gør. Min datter gjorde alle vaccinationerne til tiden, og i december også. Giv nu igen at underskrive samtykke til vaccinen. skrevet rv2 annoncer. Jeg forstår ikke, pludselig blandet op. Sygeplejerske at finde urealistisk, hendes telefon giver ikke.

Piger, hjælp, tak for at dechiffrere bundlinjen om vaccination. ADS-M forstået. Og i 2012 hvad? Tak

gik den tredje dag som en efterfølger, tak Gud det var ikke! og ikke længere skal gå op

Har nogen nogensinde vaccineret et barn med allergi? Vi har en udfordring, så et afslag. Der har været allergiske reaktioner på medicin, så vi stadig ikke vaccinerer vacciner, selv tænderne med anæstesi kan helbrede hele problemet. Børnelægen rådede ADS-M til at gøre det om sommeren i 2 doser. Det ser ud til, at der ikke er nogen pertussis-komponent, som blot forårsager en allergisk reaktion. Og jeg forstår at have været vaccineret i tilfælde af et sår, vil ikke injicere serum i såret, da der er en inokulation? Eller vil det alligevel være?

Fortæl mig venligst, jeg planlægger at blive gravid efter 2 måneder, de vil have mig vaccineret mod hepatitis og ADS-M på arbejdspladsen, de vil ikke påvirke fostret i fremtiden negativt.

Piger, situationen er som følger. I morgen skal vi vaccineres med ADS-M for første gang, men jeg er gravid, og jeg er bange for, hvordan det vil påvirke mig, hvad er konsekvenserne for fosteret. Insistere på importerede ikke-levende vacciner?

God eftermiddag er spørgsmålet meget presserende. I skolen vaccineres børn med ADS-M. Jeg er i princippet "FOR" vaccinationer. Men nu er jeg på plads. Er det værd at vaccinere børn eller udskyde i et halvt år, indtil den lille kommer tid til at lave den første DTP?

barn i marts vil være 7 år gammel. i dag lavet et spor af vaccinationer - se billede. i haven vil de lave dbs-m fra difteri og stivkrampe. er det virkelig tid? eller vent 2 måneder - når 7 år gammel vil banke. Jeg beder om at svare på dem, der forstår dette.

Veronichka i dag gjorde revaccination af CCP og ADF. Vi gik for at besøge Artemiy, og for en ting inokulerede de Verka

Vi var nødt til at levere revaccination så tidligt som i november 2015, men derefter forsvandt allergier, vandkopper og importerede vacciner, generelt siger lægen hurtigst muligt, før november skal ske. Lægen rådgiver enten annoncer eller pentaxim. Jeg læser her, at revaccination (4 podning) skyldes primært kighoste, og derfor er der ikke noget særligt punkt at sætte annoncer, og selvom pentaksim er blødere AKDS, men jo ældre reb, jo værre kan nogen kunne.

Sibmama - om familie, graviditet og børn

loading...

DTP i stedet for DTP

loading...

Meddelelsen er Scarlet "den 22. marts 2005 23:45

Beskeden Alexander "ons mar 23, 2005 13:55

Meddelelsen Irina N. "Tue 09/05/2006 23:23

Beskeden Alexander "ons 10. maj 2006 13:01

Meddelelse fra Irina N. "ons 10. maj 2006 18:47

Beskeden Alexander "ons 10. maj 2006 19:27

Meddelelsen LENA og LIZA »ons 10. maj 2006 20:02

Meddelelse fra Irina N. "Tue 11. maj 2006 13:03

Meddelelsen Alexander ", den 11. maj 2006 14:41

Meddelelsen MOM OG K »Mandag 07-07-2006 15:35

Meddelelsen Alexander »Mandag 14 Aug 2006 12:49

Meddelelsen Vityok »Ons Sep 20, 2006 14:42

The Rita Message »Ons Sep 20, 2006 14:56

The Rita Message »Ons Sep 20, 2006 18:36

The Naughty Lady's Message »fre 06 jan 2012 19:01

Fraktion ASD 2 ansøgning til mennesker: instruktion

loading...

ASD fraktion 2 er et lægemiddel fra gruppen af ​​immunomodulatorer. For første gang blev dette lægemiddel fremstillet i USSR af medicinsk videnskabsmand A.V. Dorogov. Den aktive ingrediens han modtog fra flodens frøer ved at opvarme dem i et specielt apparat.

Oprindeligt blev dette lægemiddel udviklet som et sårhelende, antiseptisk middel. Det var vant til at neutralisere de negative virkninger af stråling på den menneskelige krop. Data fra laboratorieundersøgelser og vurderinger af ASD 2 bekræfter, at dette lægemiddel er effektivt ikke kun under strålingseksponering, men også i behandling af forskellige sygdomme.

Positiv feedback gav impuls til udførelsen af ​​nye forsøg. Det meste af forskningen blev udført på dyr, så nu er der rigeligt erfaring med brugen af ​​dette lægemiddel inden for veterinærmedicin. Det er også værd at bemærke, at dette lægemiddel i øjeblikket ifølge officiel medicin kun kan anvendes til behandling af dyr.

I forbindelse med død af hovedudvikleren af ​​lægemidlet blev forsøg med anvendelse af et middel til behandling af mennesker suspenderet. Effektiviteten af ​​dette lægemiddel til behandling af forskellige svære forhold har imidlertid ført til populariteten og øget interesse for dette lægemiddel.

I denne artikel vil vi overveje instruktionerne til brug af SDA fraktion 2, således at stoffet nyder personen og ikke skader. Derudover vil vi fortælle dig, hvilke metoder til brug af ASD 2 som oftest anvendes til behandling af sygdomme hos mennesker.

Sammensætning og frigivelsesform

loading...

Fraktionen af ​​SDA 2 er en steril opløsning med en bestemt lugt, der er let blandbar med vand. Lægemidlet indeholder:

  1. Carboxylsyrer.
  2. Forbindelser med en aktiv sulfhydrylgruppe.
  3. Vand.
  4. Alifatiske carbonhydrider.
  5. Cycliske carbonhydrider.
  6. Amidderivater

Formularer for frigivelse af veterinærmedicinen ASD:

  • ASD - 2 - fraktion, flygtig væske, kan være fra alle nuancer af gul til mættet rød med en specifik lugt og alkalisk reaktion. Tilstedeværelsen af ​​et fint mørkt bundfald er tilladt.
  • ASD-3 - fraktion, viskøs uigennemsigtig væske af næsten sort farve, med en meget specifik lugt. Kunne opløses kun i ether, alkohol, olier.

I øjeblikket anvendes fremgangsmåden til tør sublimering ved høje temperaturer til fremstilling af et lægemiddel, og kød- og benmel samt kød- og knaldaffald anvendes som råmaterialer. Under sublimering deles stofferne af organisk oprindelse til komponenter med lav molekylvægt.

Fondens basis er adaptogens - stoffer, der frigives fra cellen før dets død. Adaptogener hjælper den beskadigede cellekamp for overlevelse. Når det kommer ind i menneskekroppens celler, overfører adaptogener kemisk information om behovet for at kæmpe for eksistens. Et positivt resultat af behandlingen opnås ved at mobilisere alle kroppens forsvar.

Farmakologiske egenskaber

loading...

Når lægemidlet administreres oralt ASD2 aktiverer aktiviteten af ​​centrale og autonome nervesystem stimulerer sekretoriske aktivitet i fordøjelsessystemet kirtler, væv og øger aktiviteten af ​​fordøjelsesenzymer, normaliserer fordøjelsesprocesser, forbedrer penetrationen af ​​kalium- og natriumioner over cellemembranen.

Separate anmeldelser af ASD 2 rapporterer, at stoffet har en stimulerende effekt på fordøjelseskanalenes motorfunktion. Det bemærkes, at brugen af ​​ASD 2 øger menneskets naturlige modstand (lægemidlet har samme virkning på dyrenes organisme). I de fleste tilfælde brugt SDA 2 udad lokalt. Med ekstern brug har dette lægemiddel en udpræget antiinflammatorisk og antiseptisk virkning, normaliserer vævs trofisme og aktiverer vævsregenerering.

Når man taler om ASD-fraktion 2, bør man først og fremmest notere sin primære unikke egenskab: ASD modstår ikke alle typer mikrober, men øger kroppens forsvar, som selv håndterer enhver mikrobe. De immunomodulerende egenskaber ved ASD skyldes det faktum, at lægemidlet let indarbejdes i de metaboliske processer i den menneskelige krop, genopretter cellernes normale funktion og sikrer optimal funktion af alle vitale systemer.

Indikationer for brugen af ​​ASD fraktion 2

loading...

Som anført i instruktionerne for fraktionerne af SDA 2 er de vigtigste indikationer for anvendelse til mennesker:

  • pancreatitis;
  • cholecystitis;
  • skade på den menneskelige visuelle analysator
  • sygdomme forårsaget af hypotermi
  • forebyggelse af luftvejssygdomme;
  • forebyggelse af sygdomme i lungesystemet
  • forebyggelse af respiratoriske sygdomme
  • forekomsten og spredningen af ​​kræftceller i kroppen
  • vedvarende stigning i blodtrykket
  • betændelse i prostata
  • betændelse i maveslimhinden
  • betændelse i tarmens indre slimhinde
  • dannelsen af ​​defekter i maven;
  • dannelsen af ​​defekter i tolvfingertarmen
  • forstyrrelser i nyresystemet
  • tør vaginal slimhinde;
  • åbne sår på ben eller fødder, der ikke heler i mere end 6 uger;
  • ufrivillig vandladning
  • læsion af det genitourinære system, som forårsager Trichomonas;
  • tilbagevendende sygdom, manifesteret af et udslæt, der har udseende af pletter og skalering;
  • svampeinfektion forårsaget af mikroskopiske svampe af slægten Candida.

Kun i de senere år er ASD-2 blevet mere udbredt i medicin. Det skal dog tages i betragtning, at ingen læge vil ordinere dette lægemiddel til patienten, så du vil næppe høre den officielle feedback fra lægerne til lægemidlet SDA-2. I denne henseende skal patienten være opmærksom på alt det ansvar, der falder på sine egne skuldre, når man anvender det, ved at bruge det til behandling af sygdomme.

Fraktion ASD 2 - instruktioner til brug for en person

loading...

Varianter af behandling med lægemidlet ASD Fraktion 2 blev studeret og foreslået af forskeren A.V. Kære. De almindeligt accepterede instruktioner til brug for en person: 15-30 dråber pr. Tredjedel af et glas køligt kogt vand eller te. Drik opløsningen to gange dagligt i 20-30 minutter før du spiser i fem dage efterfulgt af en pause på 2-3 dage. Denne cyklus gentages, indtil sygdommen er fuldstændigt helbredt.

Overvej hvordan SDA-fraktion 2 anvendes til visse sygdomme og patologier:

  1. Gynækologiske sygdomme. Lægemidlet tages på den sædvanlige måde plus anvendelse topisk (udtørring med 1% vandig opløsning).
  2. Sygdomme i nervesystemet, hjerte, lever. Med disse lidelser, en speciel behandlingsregime: Fem dage tager 10 dråber opløst i 0,5 C kogt vand og en pause i 3 dage, der tilføjes 5 dråber til de næste 5 dage og så videre til 25. Kurset varer indtil stabiliseret tilstand. Hvis der opstår en forværring, skal behandlingen stoppes og gentages, efter at smerten er stoppet.
  3. Gallsten sygdom, pyelonefritis. Doseringen er i dette tilfælde standard.
  4. Reumatisme, gigt. 5 dage - indtagelse, 3 - en pause på 4-5 dråber pr. 0,5 spiseskefulde kogt vand. På problemområder kan du sætte komprimerer ud fra ASD-2.
  5. Tandpine. Steril bomuldsuld fugtet med lægemidlet ASD-2 og lægges direkte på ømme stedet.
  6. Hypertension. Accepteret som sædvanligt, men starter med 5 dråber to gange om dagen, gradvist justeret til 20, og tilføjer en dråbe om dagen. Drik, indtil trykket er stabilt.
  7. Overvægt. Ca. 35 caps opløses i 200 ml vand og tages i 5 dage, så de samme dage - en pause. Dernæst 10 cap i 4 dage, de næste 4 dage - en pause, 20 cap i 5 dage og igen 3 dage - en pause.
  8. Tuberkulose. Drik 30 minutter før morgenmad på en tom mave i 5 dage, de næste 3 dages pause. Begynd med 5 dråber til 0,5 bord af koldt kogt vand, de næste 5 dage - 10 dråber, derefter 15, 20. De tager tre måneder.
  9. Betændelse i mellemøret (otitis). Put komprimerer på basis af stoffet, gør vaske patientens øre. Indvendigt drikker de 20 dråber pr. 200 ml vand dagligt.
  10. Forebyggelse af forkølelse. 1 ml af lægemidlet opløses i 0,5 artiklen vand.
  11. Spasmer af de nederste og øvre ekstremiteter. Udfør følgende procedure: lav en "strømpe" af gasbind, fugt den med en 20% opløsning. Kurset er lang - cirka 4 måneder, men efter det er blodcirkulationen som regel regelmæssig normaliseret.
  12. Langsom hårvækst. Gnid huden med en 5% opløsning af lægemidlet.
  13. Løbende næse og hoste. I 0,5 spsk vand opløser 1 ml medicin og drikker to gange om dagen.
  14. Enuresis. I 2/3 spiseskefulde afkølet kogende vand fortyndes 5 dråber ASD-2, taget 5 dage og tager derefter en tre dages pause.
  15. Trichomoniasis. Udfør sprøjtning, opløsning af 60 dråber af lægemidlet i 100 ml vand.
  16. Iskias. To gange om dagen skal du drikke 5 ml af lægemidlet pr. 1 spsk vand. Kurset varer indtil genopretning.
  17. 12 duodenalsår eller mavesår. Lægemidlet er taget ved standardmetoden.
  18. Gastrit, colitis. Doseringen af ​​ASD-2 og indgivelsesmåden er normale, men de drikker lægemidlet 1 gang om dagen.
  19. Impotens. De drikker ifølge ordningen 5 dage efter tre, tager 25-30 minutter før et måltid, 4-5 dråber pr. 0,5 spsk afkølet kogt vand.
  20. Candidiasis. Påfør 1% opløsning af lægemidlet eksternt.
  21. Inflammatoriske sygdomme i øjnene. I 0,5 c af afkølet kogende vand tilsættes 4-5 dråber af lægemidlet og de er fulde i henhold til følgende tidsplan: 5 dages indtagelse, 3-pause.
  22. Hyppige forkølelser og forkølelser. Indånding udføres: På 1 liter kogende vand 15 ml af medicinen.

Du skal starte kurset med en lille dosis. Efter en 5-dages kursus bør du tage en to-dagers pause. Det anbefales kun at udføre terapi efter at have konsulteret en læge. Specialisten vil diagnosticere, bestemme indikationer og kontraindikationer til behandling.

Gennemsnitlig dosering

loading...

Universel tidsplan for at tage stoffet (for alle sygdomme):

  • 1. dag: 5 dråber om morgenen, 10 dråber om aftenen;
  • 2. dag: 15 dråber om morgenen, 20 dråber om aftenen;
  • 3. dag: om morgenen falder 20 dråber, om aftenen 25 falder;
  • 4. dag: 25 dråber om morgenen, 30 dråber om aftenen;
  • 5. dag: 30 dråber om morgenen, 25 dråber om aftenen;
  • 6. dag: 35 dråber om morgenen, 35 dråber om aftenen;
  • 7. dag: pause.

Brug derefter 35 dråber om morgenen og aftenen.

Cancer Therapy Scheme

loading...

Gentag behandling af onkologiske sygdomme med fremstilling af ASD fraktion 2:

  • På mandag, i en tom mave en halv time før et måltid, hældes 30 - 40 ml kogt vand i et glas, der tilsættes 3 dråber ASD-2 med øjendråber eller sprøjte. På tirsdag - 5 dråber, onsdag - 7, torsdag - 9, fredag ​​- 11, lørdag - 13, på søndag - hvile. I 2., 3., 4. uge at tage SDA på samme måde.
  • Næste - en uges pause. Efter resten, start mandag fra indgangen til ASD på samme måde, men allerede 5 dråber, og tilføj 2 dråber i de følgende dage. Drik 4 uger, så - hvile. Pas på trivsel, i tilfælde af forringelse - stop med at bruge stoffet.

Behandlingsregime for ASD-fraktion 2 som led i "shock" -metoden for AV Dorogov, der anvendes til behandling af avancerede tilfælde af kræft. Lægemidlet tages hver dag om 8 timer, 12 timer, 16 timer og 20 timer. Hver 5. dag øges doseringen af ​​lægemidlet med 5 dråber.

Doseringen af ​​lægemidlet ASD fraktion 2, brugen af ​​en person i behandling af kræft er af stor betydning patientens alder, placering og art af kræftlæsioner. ASD-2 vil lindre smerte og stoppe udviklingen af ​​tumoren. Et sådant kursus skal nødvendigvis udføres under streng lægeovervågning.

ASD fraktion 2: kontraindikationer

loading...

Med stor forsigtighed kan du anvende fraktionen i tilfælde, hvor kroppen er meget svag, og der er problemer med nyrerne. Tillad ikke overdosering og krænkelse af lægemidlets regime.

Uanset hvor meget ASD fraktion2 er rost, kan kontraindikationer reducere fordelene ved brugen til et minimum og forårsage alvorlige konsekvenser. Når man bruger dette alvorlige lægemiddel, skal man derfor være forsigtig og undgå unødig risiko.

Hvordan man får den rigtige dosis af stoffet

loading...

Instruktioner til udvælgelse af lægemidlet ASD fraktion 2 af flasken:

  • Fjern ikke gummidækslet fra flasken. Det er nok at fjerne den centrale del af aluminiumshætten;
  • Nålen til disponibel sprøjte indsættes i midten af ​​gummiproppen på flasken;
  • en sprøjte indsættes i nålen;
  • ryst hætteglasset flere gange med kraftige bevægelser;
  • drej flasken på hovedet;
  • vi indsamler den nødvendige mængde af lægemidlet ASD-2 i en sprøjte;
  • fjern sprøjten ved at holde nålen i lågets låg
  • Spidsens spids lægges i et glas kogt vand;
  • langsomt injicere stoffet i vandet, forsøger at undgå skumdannelse;
  • vi blander struktur og vi accepterer indenfor.

Ovennævnte instruktioner om brug af stoffer er ikke utilsigtet. Testet af langvarig praktisk erfaring med patienter A. Dorogov. Drogen oxideres med tab af aktive egenskaber. Det anbefales at tage det frisk. Ved terapi skal du følge ovenstående ordninger. Tag lægemidlet ud, så der ikke dannes skum.

Brugen af ​​ASD fraktion 2: mere god, mindre skade

loading...

Disse tips hjælper dig med at lære, hvordan du korrekt anvender AFP 2 til behandling af sygdomme hos mennesker. Så, for at SDA 2 kan gavne dig, ikke skade, følg visse retningslinjer:

  1. Til intern brug anvendes udelukkende ASD fraktion 2.
  2. I alle tilfælde af anvendelse af SDA skal vandet koges og afkøles; hvis det er umuligt at tage stoffet med vand (for eksempel børn), skal du bruge mælk.
  3. Det anbefales at tage en stor mængde væske (2-3 liter om dagen) for at fjerne mikrobielle toksiner og slagger fra kroppen.
  4. I løbet af behandlingsperioden er det strengt forbudt at anvende alkoholholdige drikkevarer.
  5. Lægemidlet kræver ikke særlige kostvaner, det truer ikke med en overdosis, fordi det ikke er "kemi".
  6. For komprimerer oven på gasbind, glem ikke at anvende pergamentpapir for at forhindre, at stoffet fordampes. Derefter påføres et tykt lag af bomuldsuld (10-12 cm) og bandages.
  7. I tilfælde af en forværring af processen bør indtaget af ASD stoppes, indtil smerten falder, hvorefter proceduren skal genoptages, idet doseringen justeres efter velvære.
  8. Opbevar ASD-2 fraktionen på et køligt, mørkt sted (det er muligt i køleskabet) og ASD-3 fraktionen - på et mørkt sted ved en temperatur på +4 - +20 grader. Lægemidlets holdbarhed - 4 år.
  9. Åbn ikke hætteglasset fuldstændigt. Du skal bare fjerne den centrale "penny" af aluminiumshætten. Ryst hætteglasset flere gange. Derefter forsigtigt brug en engangs sprøjte til at producere et sæt af den krævede mængde SDA.

Normalt er dette stof begyndt at blive brugt i ekstreme situationer, men nogle gange, efter at have læst positive anmeldelser på internettet, løber folk til veterinærapoteket for køb af en sparerelixir. Mange skriver, at de egentlig er kommet tilbage fra deres patologier efter at have gennemgået en fuld behandling eller fra den første dosis, andre begyndte at føle sig bedre, og nogle oplevede slet ingen ændringer i deres egen krop.

Derfor er det umuligt at utvivlsomt drage konklusioner om fordelene eller negative virkninger af lægemidlet ASD 2 kun i patientens subjektive mening, da kun reelle vurderinger af læger og kliniske studier kan give et omfattende svar.

Hvem satte i stedet for DTP - ADS

loading...

Piger, der satte i stedet for DTP - ADS, hvad var symptomerne? Vi bliver 2 år gamle, vi har ikke fået DTP, vi har nu besluttet at gøre det, barnlægen sagde, at DTP i vores alder ikke er sat længere, er det sandt?

41 kommentarer til "Hvem satte i stedet for DTP - ADS"

Og hvorfor besluttede pludselig at sætte det samme? 2 år levede barnet uden vacciner? Er det ikke? Eller plantet tidligere?

Monika, kun BCG, blev ofte syg, så snot, også allergiske, allergiske reaktioner, varede generelt. I betragtning af en anden vaccine, ADS-M.

Vi var næsten 3, de ønskede at lave en aksd, men vi havde endda en reaktion på en betalt vaccine. Så annoncer bliver. (ingen infanrix).... for første gang hører jeg at efter 2 sætter de ikke aksd

Anuta, nej, de sætter det også, men de fortalte os, at molen var bedre end ADS eller ADS-M.

De satte efter to, måske i deres tilfælde tilbød de en anden til at levere.

Annie, hvad var reaktionen?

Natalia, ja, men jeg spørger her fordele og ulemper ved dette.

Karina, temperaturen er høj. Den ældre gjorde også annoncer, alt var fint, ingen reaktion

Karina, og du har bestemt dig? og tog fordele og ulemper, hvad ville der begynde at vaccinere? Trods alt levede barnet godt uden dem? Temper barnet, ordentlig ernæring, vitaminer... hæv immunitet og ikke stole på vaccinen. Ikke godt, det gør det ikke. Og endnu mere, dit barn ALLERGIK. Men ingen ved, hvordan hans krop vil reagere. men at skade, selv hvordan man får det

Anyuta, synes temperaturen at stige i næsten alle, eller har du mere end 39?

nej, det er ikke rigtigt, vi har 2.2 nu, vi har ikke en pligt, jeg kan ikke huske at være 2 eller 3,

Karina, ikke alle af dem... der var ingen kiddies venner. Jeg plejede at indgyde den ældre, for alle reaktionerne, tempoet var over 39, benet blev såret, de indsamlede en immunologisk kommission og satte annoncer. Men den yngste blev allerede betalt, og det gav temperaturen, fra december venter vi på infanrixen, der er ingen vaccine, vi vil lave en annonce. Men så vidt jeg husker, sagde lægen, at før vaccination kan du give en antihistamin, så der ikke er nogen reaktion. Du rådfører dig med din læge (børnelæge, immunolog)...

Karina, vi holdt i 40 uger efter AKDS! Og nu er alle forkølelser ledsaget af en sådan temperatur. I almindelighed sagde en mumie, som led af vaccination, at hvis de ikke leverede i tide, så skulle hun ikke blive sat, det er ikke for ingenting, at barnet begynder at blive syg før vaccinationen. Følg rådene

Monika, vi fra allergi kan ikke give normal ernæring, må ikke spise mælk overhovedet, sur mælk, alt hvor der er tilsætning af mælk, udtrykkes i laryngeal ødem, obstruktion, derfor er jeg bange for alt

Karina, jo mere bør du ikke vaccineres. Undersøg emnet, konsekvenserne, sammensætningen, indflydelsen... Hvad er de risici og eksperimenter, der vil "overføre", vil ikke overføre?

Karina, det er intet at sætte! Pas på din baby! Enhver vaccine bidrager til aktiveringen af ​​allergener. Og i betragtning af at du ikke har et helt sundt potentiale, må du ikke forværre det med en vaccine.

Karina, med rette bange. Tænk over det - hvis du har nogen creme forårsager en utilstrækkelig reaktion fra kroppen, så hvad kan der komme fra vaccinen. Vaccinen er ikke engang mælk!

Karina, glem vaccinen, for livet. Tro mig, barnet bliver sundere. Din virksomhed, at lytte eller ej. Start med sammensætningen af ​​vacciner, læs artiklerne af læger. Åh, hvordan vil du så fortryde, hvis du tør at indgyde

Lad være med at være doven, se på min side, video gemt om vaccinationer og hvordan man gør dem, i hvilken alder og hvad er forskellen i vaccinationer efter alder. Det indlæses ikke her (fra telefonen sidder jeg

helst ikke noget, vil du være sundere. Ærligt.

Doktor Komarovsky))) elsker af vaccinationer og kalendere)))) Karina, jeg som moder har allerede lidt af hendes dårskab, sæt vaccinen som en mor, der ligger på hospital med de samme mødre som en person, der har kære, der kæmper med døden mine blodpletter, bare rene, ligesom mor, som en kvinde, som en mand, der hænger al moderens smerte, alle smerter hos børn, jeg anbefaler: lyt til dit hjerte! Ikke råd Komarovsky og steril, ikke trolde! Nemlig, dit hjerte, hjertet af en kærlig mor!

Lena, sætter du den indenlandske? Første DTP?

Lena, det beder dig om at gøre det, det er skræmmende, men det er værre end at hente noget i fremtiden.

Karina, hvad er du lige bange for at hente? Kun vaccineret for syg, og ikke lille, og vanskeligere

Karina, er det ikke skræmmende at gøre en ugyldig? Normalt modstår min mors hjerte vaccinationer, men trykket udefra, som om barnet bliver syg og dør - virker. Personligt ville jeg ikke lægge vaccinen, men trykket har gjort sit job! Nu nyder vi alle livets fornøjelser. Og i dit tilfælde ville jeg ikke have risikeret og satse under nogen påskud.

Monika, min ældste, der var blevet vaccineret med kighoste. Det gør ondt på samme måde som om det ikke blev vaccineret. To måneder i helvede! Her vaccineres))))

Karina, der er ingen forskel på indenlandsk gift og importeret gift))) Import kommer også fra en anden producent. Og jeg kan ikke huske, at vores land var involveret i produktionen af ​​vacciner))), bortset fra at mærkningen skal genindlimes))))

Karina, de vil skrive til dig lige nu, hvor dårlige vaccinationer der skal gøres, hvordan de ikke gør i udlandet mv. der findes ikke sådanne dumme hospitaler i udlandet, moderskabssygehuse med infektion (hvor jeg fødte gulsot hos 4 ud af 5 børn manifesterede sig., stafylokokker) i tubi fængsler, kom ud af dem til os. Over bakken, selvfølgelig, de ved bedre hvad Rusland har brug for, det er allerede latterligt!

Julia, for det første ikke gulsot)))) overdriver ikke)))) er noget anderledes. Hvor jeg fødte den ældste, sagde børnelægen: Mamma, rolig, det er helt normalt, bare babyens lever tilpasser sig miljøet. Og nu er de klar til at stikke barnet. Fra stafylokokker i hospitalet beskytter ikke. Han er enten der eller han er det ikke. Og stop med at pumpe op og give falsk rådgivning. I dette tilfælde er barnet farligt at sætte noget overhovedet.

Lena, jeg giver ikke falske råd, sagde jeg, se videoen. Og fjols forstår, at vaccinationer kun kan gøres helt ABSOLUTSUNDET SUND barn.

Selvom jeg giver mit barn alle vaccinationer, har jeg en stor børnelæge, min søster og den smukkeste neurolog. Men du bør virkelig konsultere en god immunolog, og en allergiker, men alligevel vaccinerer en så stærk allergi er virkelig farlig. Her fejler en sund krop.

Lena, også efter vaccination havde jeg kighoste i den mest alvorlige form. Mor svor, vaccinerer ikke længere. Said sad i 3 måneder, min sygdom

Monika, åh, hvordan forstår jeg din mor! Som jeg husker, skælver jeg. Men det mest fantastiske er, at der ikke var udbrud af kighoste. Mere præcist var det muligt, men alle teknisk dækkede. Siden kun to måneder senere blev min datter fortalt, stille, så moderen havde ret, og det er kæmpende hoste. Og indefra skummede de med munden, at barnet ikke kunne få vaccineret og blive syg!

Lena, fordi læger vaccinerede børn ikke gør en sådan diagnose som kighoste. Det er forbudt for dem. Her og sygdomsforløbet og dets behandling er svært, og barnets tilstand forværres

Monika, det er sikkert. Det eneste, der kun diagnosticerede, antyder ikke))) Jeg ser symptomerne, siger det kighoste. Og de hvilede. Og svaret ligger så lige på overfladen

Sæt i tre år, ADS-M, overført godt

Lena, hvad skete der med dig? Jeg er også lige ved et korsvej, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med disse vaccinationer?

I går besluttede jeg at se Komarovsky, hvad han sagde om dette. Vybesil, slukket)))

For sådanne allergiske børn, hvordan man vaccinerer dine børn, svarer til at lege med døden...

Du Kan Lide Om Urter

Sociale Netværk

Dermatologi